Mit vegyek fel ha 15 évesen tök lapos vagyok? Még a 9 éves hugomnak is nagyobb a csöcse!!
Egyrészt még sokat változhat a tested, ismerek olyan lányt akinek 19 körül kezdett el bedurranni.
Másrészt nagyon sok pasi szereti a kis mellű nőket, többek között én is.
Szóval nyugalom!
És akkor mi van ha tök lapos vagy? Ha meg óriási melleid lennének akkor az lenne a bajod, hogy mindenki csak meg akar dugni miattuk. Inkább örülnöd kéne. A kis mellel jobban jársz. Na meg 15 vagy, még bőven fog nőni.
Mit vegyél fel? Bármit... persze mélyen kivágott felsőt ne, de ennyi ami nem mutat jól kis mellel, minden mást lehet. Elég nagy a választék.
Ha kicsi a melled és optikailag növelni akarod, vegyél ilyen ruhákat:
mellrészben fodros, mell alatt húzott/ ráncolt, keresztben csíkos pólók, hosszított tunikák, pólók mellrésznél levő kitűzővel/mintával, V-nyakú pólók(ne nagy kivágással!!!), magasan zárt ingek, félvállas pólók.
Ha pedig negyon zavar a probléma, maradt a hálívúdi filmekből eltanult trükk: kitömött melltartó :D
Remélem, tudtam segíteni :)
És nem tudtok valamit, amitől nőni fog a mellem ? Tehát, mint a diótól nő a hajad, a répa önbarnító...valami nincs erre ??
És ha mell feszesítő edzést csinálok, akkor nem nő egy kicsit ??
Boros Karola, az nem "baly" ha 12 évesen még nem nő, nyugi. Van, aki később érik, akár testileg, akár szellemileg. Mit akarsz még ilyen idősen melleket?
Az már inkább baJ, hogy NEM TUDSZ HELYESEN ÍRNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!