12-14 éves lányok! Nektek mért jön be annyira a fiúknál a hosszú, vasalt haj? Hozzám nem illik, így nincs, de ebből kifolyólag barátnőm sincs. Légyszi mondjátok el, mért csak ők jók? = (
+BMX,Csőgatya...plZ ne azt mondjátok, hogy mert "cuki".
Értelmes választ... O.o
lazán kötött*
és az utolsó sorban a hajra értem:)
Undorító...Komolyan a mai fiúk úgy viselkednek,mint a lányok.Utálom az ilyen egyszálbelű,emós,vasalthajú,sminkelős "pasikat".
Nekem nem a vasalt haj és a márkás (vans,converse...) ruhák,cipők számítanak.
Persze ha valakinek jól áll a kicsit hosszabb haj(mint pl.Zac Efronnak a haja) akkor hordja,de ne divatból.
Akkora sz.r,hogy manapság van 2-3 stílus és azt követi a tinik nagy része.Az már nem érdekes,hogy ha valakinek r.hadtul nem áll jól az a ruha,haj stb. ez a divat,ezt hordja...
Sokkal jobb lenne,ha mindenki azokat a ruhákat,cipőket hordaná és olyan lenne a haja,ami jól áll neki és tetszik is.Fel kéne már nőni,és vállalni a saját stílusukat.
Kérdező,Te pedig ne aggódj,gondolom Te sem lehetsz több 15-16-nál.Előtted az élet,biztos lesz aki a hajadtól függetlenül szeretni fog.Aki meg a hajad miatt nem szeret,az meg sem érdemelne.
Tudom,hogy rossz érzés,mert Te más vagy,nem vagy tömegfiú és ezért kevesen figyelnek fel Rád.Velem dettó u.e van,csak én lány vagyok:)
15/L
ma 11:17
zac efron egy utolsó bu-zi.
amugy nekem meg pont hogy az emo.vasalthaú "egyszálbél"
fiuk tetszenek.
habár volt fium hosszabb haju volt szakitottunk nem a haj miatt.XDXD most nagyon rövid a haja mert nagyon levágatta :S de nemtom csunya lett igy de akkoris még mindig ugyérzem hogy szeretem valahol mélyen.=( mégigyis.szal nemtudomxd
13 vagyok, elmondom nekem milyen jön be (mennek ki)!
Az akinek egyéni stílusa van, lehet "keverve" is. A haja ne legyen rövid, de 10 cm-nél hosszabb se, bele lehessen túrni. Legyen elegáns, inteligens és jóképű. Sokan mondják h CSAK a belső számit, de ez nem így van, nem hiszem h. valaki kimenne szépen kézenfogva az utcára egy olyan fiúval-lánnyal aki nem épp minta gyerek (minta gyerek=szép,ápolt). Legyen ápolt meg ilyenek. Tény h. a belső IS számít! Csőgatya? Hát ha nagyon tapadós, annál félresikerült valami, vasalt haj, hát annál is, am nemhiszem h. a lányok többségének az jön be hogyha valaki 20 évesen majd elkezd kopaszodni!
Ez az én véleményem!
annyi ember annyi vélemény.
és ez igy van jól.
amugy nekem eddig kizárólag a vasalt hajuak jöttek be.xD
de nemtom lehet kezdenék mostmár egy rövidebb hajuval is de ne legyen extra rövid.:D
Abszolút nem jönnek be ezek a vasalt hajú, emós szarzsákok. Hányok a BMX-es puhatökűektől. Valamint minden mástól is, amit ezek a fiúnak nevezett hermafroditák felvonultatnak.
Az általánosításod pedig végtelenül buta.
13 vagyok:D
Talán azért mert némelyik srác tényleg nagyon aranyos tud lenni vasalt hajjal.:)nekem némelyik bejön,sőt sok helyes srác is van köztük,de pl. aki most nekem a legjobban bejön annak kicsit hosszabb a haja,de mégis fel tudja borzolni,és nem BMX-es hanem deszkázik és csk egy csógatyája van,de csak ritkán veszi fel,amigy meg olyan mint a többi srác,csak talán jobban ad a külsejére:D.
Amugy ezt nem tudja senki sem megmagyarázni:)
szerintem te sem tudod senkinek sem elmagyarázni,hogy miért pont az a lánytípus jön be neked aki.:D
Nekem azon a képen azzal a fejjel az a haj nem tetszik,de lehet,hogy neked jobban áll.
szóval nem csak ők jók,sőt én nem szeretem ha agyon vasalt a haja egy fiúnak:Dnémelyiknek jól áll,de soknak nem.
Én maradok a deszkásoknál,persze azoknál akiknek nem vállig érő hajuk van.:)
Biztos van olyan lány akinek pont a te stílusod jön be,csak többet kell keresni:)pl.táborok,bulik,másik suli...
Aztán nehogy mégis vasalthajú legyél:D
13/L
itt az USA-ban : termeszetes (nem vasalt) hosszu haj, naci egyenes szaru vagy enyhen cso meg egy felso ilyen Ed hardy-s :DD meg mindig a nike tesis zsak vagy adidas log a hatan :DD amikor ebed szunet elott vagy utana vagyunk. am nemismerem egyebkent jo kerdes amit kiirtal nemtudom.
xD
am
12-13\L
ez az *ilyen* szavam olyan volt mintha nem ismernem az
Ed hardy-t. xDD ezhulye..marmint en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!