Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves pasi illik hozzám?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Ugye a lányok hamarabb érnek mint a fiúk. Hány éves pasi illene hozzám,hogy "agyilag"/"érettségileg" egy szinten legyünk?2011. okt. 25. 17:35
11/20 anonim válasza:
Ja-Ja valóban azt mondják hogy a lányok hamarabb érnek, de attól függ mire? Egyébként simán olyan 16-17 éves ürge illene hozzád szerintem. (Nem írtad hol laksz) XD
12/20 anonim válasza:
előző voltam, nincs sok tudásom ehhez de biztos így van.
17/F
13/20 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. :)
2011. okt. 25. 18:57
14/20 anonim válasza:
17-18 sztem legjobban. de bármi körülötted
Én még a 7.esekre is gerjedek (főleg 1re) sajnos:D
De 20+ okra is. Nekem 14 lesz az alsó határ legalább 24 éves koromig az hótziher. Sose volt bnőm lehet ezért vannak a perverzióim.
F18
15/20 A kérdező kommentje:
:)
2011. okt. 25. 21:31
17/20 anonim válasza:
Az, hogy ki mennyire érett, nem azon múlik, hogy hány éves. Van olyan pasi ismerősöm, aki már 34 éves, de agyilag egy 14 éves szintjén áll... Nem is egy. A másik oldal: én 23 éves vagyok, a párom 20. Én vagyok a lány.
18/20 anonim válasza:
barátnőm szülei között 17 év van,van két lányok,mindketten a legjobb barátnőim :)
19/20 anonim válasza:
Hamarabb érnek, ez mára annyit jelent, hogy hamarabb sminkelik magukat tíz/húsz/harminc/ötven évvel öregebbé. Nagyjából annyi idős illik hozzád, amilyen vénné sminkeled magad a napi egy kilós mázzal.
20/20 anonim válasza:
az utolsóval egyetértek. sőt, a lányok szellemileg sokkal hamarabb megállnak az érésben, szociálisan érettségnek tudják be hogy pasiznak meg kavarják a ...t egymás közt, legfeljebb annyi igazság van benne, hogy hamarabb öregendek. nézzetek meg egy 40éves férfit és egy nőt.
szerintem nincs lényeges különbség, főleg manapság elég széles a szórás, egyénfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!