Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok! Mióta nincs párotok és -szerintetek- miért? Hogy bírjátok az egyedüllétet? Egyéjszakás kalandok becsúsznak? Elsősorban 20-25 éves lányokra lennék kíváncsi, de természetesen mindenki válaszának nagyon örülök.
köszönöm a válaszokat.
25 éves lány: lehet hogy tényleg nem nézel ki olyan jól, de lehet, hogy nagyon is. szerintem sok mindenen múlik ez a dolog, hogy kihez milyen palik mennek oda. sajnos ez az egész pár-kapcsolat dolog nagyon-nagyon bonyolult, legalábbis számomra :(
lehet, hogy téves feltevés, de van hogy a csúnya-béna pasiknak sokkal nagyobb a bátorságuk mint a jobbaknak, így bátran odamennek. míg akinek túlzottan nagy az önkritikája, ő kevésbé. ennyit a filozofálgatásból....
lányok írjatok még bátran, tényleg kíváncsi vagyok.
még egy gondolat. minden nő valaki számára gyönyörű :)
egy rövid kis példa: van egy lány aki nagyon-nagyon.... és a haverom azt mondja rá, hogy egy szürke kisegér és még törpe is. pedig tényleg nagyon-nagyon-nagyon.... GYÖNYÖRŰ!!
hát ahogy mondtad ezt az önbizalom megrendülést....
de akkor jól sejtettem, hogy lehet abban némi igazság amit az előbb írtam ...
20 éves vagyok sosem volt barátom, de már szeretném, csak megint olyan pasi tetszik, akinek én nem.:(
Egyéjszakás kaland kizárva, amúgy nem járok sok helyre valószínű ennek is betudható.
3 hete szakított velem a barátom. Még nagyon hiányzik :-(, remélem, idővel ez csak jobb lesz majd.
Ha pedig visszagondolok az eddigi éveimre úgy 19-23 éves korom között. Szerettem egyedül lenni, ha ott voltak körülöttem a barátaim, és nem tetszett senki, aki után hiába vágyódtam volna. De szerencsére úgy 5-6 hónap után mindig felbukkant valaki, akivel kapcsolat alakult ki (kétszer volt eddig ilyen).
Most viszont nagyon rossz, mert én még mindig szeretem a volt barátomat, és így bizony nem jó egyedül.
Egy éjzsakás kizárva. L 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!