Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülálló lányok! Mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok! Mióta nincs párotok és -szerintetek- miért? Hogy bírjátok az egyedüllétet? Egyéjszakás kalandok becsúsznak? Elsősorban 20-25 éves lányokra lennék kíváncsi, de természetesen mindenki válaszának nagyon örülök.

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 11:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, 25L
2011. jan. 6. 20:41
 12/30 anonim ***** válasza:
Hát, ha jó csaj lennél, akkor megtalálnának a jó pasik. Valószínű, h mégsem vagy annyira jó.
2011. jan. 6. 20:49
 13/30 anonim ***** válasza:
Lehet, igen. De rossz sem vagyok, tényleg nem. :-(
2011. jan. 6. 20:50
 14/30 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

25 éves lány: lehet hogy tényleg nem nézel ki olyan jól, de lehet, hogy nagyon is. szerintem sok mindenen múlik ez a dolog, hogy kihez milyen palik mennek oda. sajnos ez az egész pár-kapcsolat dolog nagyon-nagyon bonyolult, legalábbis számomra :(

lehet, hogy téves feltevés, de van hogy a csúnya-béna pasiknak sokkal nagyobb a bátorságuk mint a jobbaknak, így bátran odamennek. míg akinek túlzottan nagy az önkritikája, ő kevésbé. ennyit a filozofálgatásból....

lányok írjatok még bátran, tényleg kíváncsi vagyok.

2011. jan. 6. 20:57
 15/30 A kérdező kommentje:

még egy gondolat. minden nő valaki számára gyönyörű :)

egy rövid kis példa: van egy lány aki nagyon-nagyon.... és a haverom azt mondja rá, hogy egy szürke kisegér és még törpe is. pedig tényleg nagyon-nagyon-nagyon.... GYÖNYÖRŰ!!

2011. jan. 6. 20:59
 16/30 anonim ***** válasza:
25-L vagyok, az előbbi Az a tapasztalatom, hogy a csúnya pasik előbb próbálkoznak, mert nekik "minden mindegy", úgyhogy lehet ebben valami. Őket többször utasították vissza, ezért bátrabbak, míg a "szépek" félnek az önbizalmuk megrendítésétől. Vagy ilyesmi.
2011. jan. 6. 21:01
 17/30 A kérdező kommentje:

hát ahogy mondtad ezt az önbizalom megrendülést....

de akkor jól sejtettem, hogy lehet abban némi igazság amit az előbb írtam ...

2011. jan. 6. 21:05
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok sosem volt barátom, de már szeretném, csak megint olyan pasi tetszik, akinek én nem.:(

Egyéjszakás kaland kizárva, amúgy nem járok sok helyre valószínű ennek is betudható.

2011. jan. 6. 21:07
 19/30 anonim ***** válasza:

3 hete szakított velem a barátom. Még nagyon hiányzik :-(, remélem, idővel ez csak jobb lesz majd.

Ha pedig visszagondolok az eddigi éveimre úgy 19-23 éves korom között. Szerettem egyedül lenni, ha ott voltak körülöttem a barátaim, és nem tetszett senki, aki után hiába vágyódtam volna. De szerencsére úgy 5-6 hónap után mindig felbukkant valaki, akivel kapcsolat alakult ki (kétszer volt eddig ilyen).

Most viszont nagyon rossz, mert én még mindig szeretem a volt barátomat, és így bizony nem jó egyedül.

Egy éjzsakás kizárva. L 23

2011. jan. 6. 21:11
 20/30 anonim ***** válasza:
3 hónapja szakított velem a párom. És ezután még összejárogattunk, de nagyon megbántam, mert még szerettem őt, és ő engem nem, pedig ugyanúgy viszonyult hozzám, mint régebben... Ez még nagyon fáj, így nem állok készen egy újabb kapcsolatra, pedig nagyon vágyom arra, hogy végre legyen valaki, aki megbecsül. 24/L
2011. jan. 6. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!