Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi mondatokról egy 31 éves egyedülálló nő szájából? 2O felettiek.
Szerintem is értelmetlenül írtad le.
Oké, nagy nehezen felfogtam, hogy ami alul van, azt a csaj mondta, de mondjuk ha idézőjelbe tetted volna, akkor talán érthetőbb lenne. Úgyhogy nem a válaszadók a hülyék, te írtad le értelmetlenül.
Amúgy nem gondolok róla semmit. Ennek szerintem nincs semmi mögöttes tartalma, azt jelenti, ami.
Egyébként ha már mögöttes tartalmat keresünk, max. arról lehet szó h a barátnőivel ezzel vigasztalják egymást, amiért nincs párkapcsolatuk.
És akkor is hülyeség a kérdééés:D
Az ALÁBBI mondatokról. Áhh.. mindegy.
Amúgy én is azt gondolom mögé, amit te írtál.
de durva... pont erről a témáról beszélgettem a minap egy havercsajjal...pontosabb ő mosta az én fejem, és felnyitotta a szemem, hogy hogyan látja a világot egy (szingli) nő. (19L)
nagyon érdekes:) és tisztelet az olyan nőnek aki nem megy bele álkapcsolatba csak azért, hogy végre legyen valakije.. ha szereti-ha nem alapon, de végre legyen valaki, hogy a világ ne "nézze ki" őket amiért szinglik..
viszont apám mondott egy érdekes dolgot..:
olyan nincs hogy egy nő egy férfinak se kéne..:)
viszont ami én mondok: csúnya nő nincs, csak lusta..:)
na a kettőből tessék szépen összetenni valamit, ami valahogy így hangzik:
minden nő megkaphatja azt a pasit aki kiszemel magának, mert minden nő szép tud lenni ha foglalkozik magával, s olyan nincs hogy egy nő ne kéne egy pasinak se... az már más kérdés hogy ez a pasi akinek épp kellesz az nem a te álom pasid.. de ha esélyt sem adsz neki hogy megismerd mert elítéled az első benyomás (külső) után akkor bizony így maradsz.. 30+éves egyedül.
és az is más kérdés hogy túl sokat akarnak a nők..
na de mire?.. álom pasi? hohó.. az csak a mesékben létezik emberek...:) ugyanúgy álom nő sem létezik csak a fejünkben:)
amíg tart a szerelem lila ködje addig valóságosnak tűnik hogy létezik álompár.. de aztán kiderül hogy hoppá.. még sem...:) ezt tessék szépen felfogni és úgy alakítan ia dolgokat hogy ha eloszlik a lila köd akkor akit meglátunk azt is tudjuk szeretni ne csak azt aki a fejünkben él.
a külső megfog a belső megtart. a külső mulandó a belső örök. bla-bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!