Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi mondatokról egy 31 éves egyedülálló nő szájából? 2O felettiek.

Figyelt kérdés
Ma azon filóztam, miközben a lányokkal msn-eltem, hogy szánalmas-e december 25-n msn, TV előtt ülni (azért nem olvasok, mert a csöndben még jobban egyedül lennék). Mire megbeszéltük, hogy jobb, mint egy álkapcsolatban bájvigyorogni.
2010. dec. 28. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én "csak" 26/N vagyok, de egyetértek ezzel a nővel. Már csak azért is, mert régen volt jó pár álkapcsolatom, és köszi, nem kérek belőle többet.

Rohadt nehéz dolog ez a párkapcsolatosdi. Nekem nincs senkim egy éve. Válogatós lennék? Kicsit az is, de azt hiszem, inkább bezárkóztam, és nem merek senkivel se kapcsolatba kezdeni, még ha tetszik is. Annyi csalódást ért már.

Ez persze nem helyes, de remélem, idővel túljutok rajta.

2011. jan. 6. 13:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Alapból igaz az állítás, csak ez itt úgy hangzik, mintha azt mondaná, h jobb egyedül, mert m indenki álkapcsolatban van úgyis. Ő ezt tudja.
2011. jan. 6. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!