Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 20-26 éves, rendes, érzékeny férfiakkal hol lehet ismerkedni? (20/l)
rendben, akkor leírom h én mivel tudok szolgálni és mivel nem.
először is nem tartozom bele a 20-26 éves csoportba.(lassan 19 leszek)
rendes vagyok, ezt értsed szó szerint.lehet rám számítani, nem vagyok szétszort, általában pontos lennék.hűségesnek minden téren maximálisan az vagyok, ez megkérdőjelezhetetlen.viszont nem vagyok nyálas, érzelgős és papucs.nem szeretem magam gyengének mutatni, és sajnos sokszor ezért az érzéseimet sem vállalom fel.persze ilyen laplementés sétára meg stb vevő vagyok.makacs vagyok, de ez a tulajdonságom kezelhető:) tömören ennyi, várom jelentkezésed:D
én pont az vagyok! De köztünk sosem lehet semmi mert én egy superman vagyok és nincs időm emberi kapcsolatokra...
szóval ne haragudj, de nem élhetünk együtt, és nem élet az életem ha nem veled élhetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!