Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi egyedülálló 30 éves körüli fiatal?
Nos igen, a kérdés jó. 34 éves férfi vagyok nem egy nyüzsgő típus s ez már alapból problémákat okoz. Mindig mindenki menne valahova, én pedig napokig nagyon jól elvagyok egy rakás filmmel otthon. Párszor próbálgattam a netet is de szinte alig találtam olyat akinek írtam, mivel a nemdohányos visszafogottabb lányok eléggé ritkák.
A másik gondom az hogy nálam a "hirtelenházasodott" majd persze mostanra elvált gyerekes anyukák nem jelentenek igazi alternatívát. Ezt felvállalom, nem szívesen foglalkoznék a lelépett "álomhercegecskék" nagyon is valós gyerekeivel.
A munkahely és az igencsak szűk baráti kör pedig szinte zéró táptalaj a pártaláláshoz. Nos, ez a helyzet.
"Nos igen, a kérdés jó. 34 éves férfi vagyok nem egy nyüzsgő típus s ez már alapból problémákat okoz. Mindig mindenki menne valahova, én pedig napokig nagyon jól elvagyok egy rakás filmmel otthon. "
Dettó ugyan ez, annyi, h alapból én is nyüzsgök, de ha meg van a párom ez lép életbe, h " napokig nagyon jól elvagyok egy rakás filmmel otthon. "
Erre persze nem vevők az újdonsült barátnők, mert nekik az a nyüzsgő pasi tetszett meg, aki a fűzés során végig arról sztorizik, h ilyen meg olyan bulikban ilyen meg olyan helyzetbe került.
Szal h nem unalmas, pedig nagyon is az tudok lenni:S
Igazából én csak a másik nem, a csajozás miatt járok el állandóan, de ha megvan onnantól kezdve nem érzek késztetést, h menjek.
Max nagy ritkán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!