Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért probléma a nők számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma a nők számára, ha egy egyedülálló férfi a szülői házban lakik?

Figyelt kérdés
Személyesen érint a téma. Elmúltam 30, de még a szülői házban lakom, aminek a legegyszerűbb magyarázata az, hogy az elvált, nyugdíjas, szintén egyedülálló édesanyám és én könnyebben fenn tudunk tartani egy háztartást, mint külön-külön egy-egy lakást. Ha albérletbe költöznék, akkor a fizetésemből csak zsíros kenyérre telne, még moziba se hívhatnék senkit... A nők egy része nem tudom mit képzel, talán nem a Földön élnek, és azt hiszik, hogy az összes férfi felső vezető beosztásban dolgozik és milliókat keres havonta?
2011. szept. 19. 09:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
28 éves vagyok a párom 32, én a szüleimmel, ő a mamájával lakik. Ő is és én is spórolunk a későbbiekre. Engem sosem zavart, hogy nem egyedül él.
2011. szept. 19. 11:38
 12/38 anonim ***** válasza:
57%

ma 10:04

Ugye nem a te minimálbéredből éltek együtt, meg terveztek lakást, gyereket?

2011. szept. 19. 11:39
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan nőt választasz akinek ez probléma akkor ott a gond.

Én se cserelem el a 120 nm2-t egy 30nm+ havi 60k ft-re. mit érek vele. Inkább keresek olyan csajt kit nem zavar.

2011. szept. 19. 11:51
 14/38 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a csajokat nem az a tény zavarja, hogy együtt él a pasi a szüleivel, hanem az, hogy a szülei ebben az esetben amennyire csak tudnak beleszólnak az életébe. A pasinak, s azon keresztül a csaj életébe is.

Tapasztalatból mondom.

Ha meg odáig jutnátok, hogy elveszed feleségül ezt a nőt, a nőnek egy csepp beleszólása se lehet semmibe, hiszen neki nincs része a házban/lakásban.

Anyád szerint:

1. már mindennek meg van a helye

2. a paprikás krumplit nem így kell főzni hanem amúgy, és különbenis tönkreteszed az edényt

3. nálunk ezt így kell, úgy kell

4. nem jól neveled a gyereket

stb...

Szóval ha ez a csaj azt látja, hogy ez lesz a sorsa, nem véletlen, hogy elmenekül, mert erre senkinek nincs szüksége. A nőnek is megvannak a maga területei, csak akkor érezheti magát teljesnek, ha az ő döntései éppen olyan súlyúak mint a tieid, illetve az anyádéi az anyádék házában. Kettő nem összeegyeztethető.

2011. szept. 19. 11:57
 15/38 anonim ***** válasza:
Utolsónak üzenem, hogy nincs feltétlenül igy.Én együtt lakom a szülömmel, de alig vagyok otthon...és nem számolok be neki a dolgaimról és nem szolgál ki, mint egy cseléd és ha próbál kontrolálni, nem válaszolok azt kész...független vagyok azt leszámitva, hogy együtt élünk.
2011. szept. 19. 12:00
 16/38 Pj0tr ***** válasza:

Nem értem ezt a nagy sírást rívást...

Ne problémázz azon, hogy sokan nem szeretik ha 30 éves korod után még otthon laksz. Keress olyat akinek nem probléma. Az hogy nem sok van ne zavarjon. Ez olyan mint a gazdaság. Kereslet kínálat... Rossz oldalról közelíted meg a dolgot. Ne azokat szidjad akik elvárják a dolgot, hiszen neked nem is olyan nő kell, akkor meg mit foglalkozol velük.

Egyébként az az irreális elvárás, hogy 25 évesen legyen zsír új kocsid meg egy 120nm-es kétszintes házad...

Ha 30 múltál és nincs képzettséged, akkor minimum 12 éved volt, hogy összehozz valamit, amennyiben továbbtanultál (persze nem valami semmit nem érő szakon!) akkor eléggé nyilvánvaló dolog, hogy nem a munka keresi az embert, hanem az ember a munkát, így ha kell akkor átcsattog az ország másik felére és a szakmájának megfelelő munkát talál...

2011. szept. 19. 12:01
 17/38 anonim ***** válasza:
47%
"Megértem, de borzasztóan zavar.Így nincs pofám közölni, hogy vagy elköltözöl , vagy vége.Ha nem lenne beteg az anyukája jönne az ultimátum." Pedig közölhetnéd te álszent kurwa, megszabadulhatna a korcs képedtől, undorító vagy!
2011. szept. 19. 12:48
 18/38 napietus ***** válasza:
51%
12:48 bár elég nyersen fogalmazott, de az igazságot írta.
2011. szept. 19. 13:05
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Lassan az emberekből kezd kihalni az emberség...erre csak ezt tudom mondani.
2011. szept. 19. 13:22
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon elszabadultak az indulatok pedig mindenki háttere más -ez tény.

Viszont én is azt gondolom -nem egészséges -egyszerűen nem tudnám elképzelni h 26 éves nőként a szüleimet kerülgessem -akármelyiket -mondtuk elváltak ,és én pont akkortájt léptem le.DE jól is tettem . És az én szüleim se tudnának velem lakni -ezzel a fejjel és tapasztalttal visszalépés lenne pedig volt időszak mikor barátnőméknél húztam meg magam két albérletváltás között .

Az én legelső párom 29 volt mikor eljött otthonról -és vissza se menne !! részben miattam költözött, részben jött a lehetőség .Aranyos szülei vannak meg minden de láttam rajta h a személyiség fejlődéséhez elengedhetetlen volt ..

2011. szept. 19. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!