Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért probléma a nők számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma a nők számára, ha egy egyedülálló férfi a szülői házban lakik?

Figyelt kérdés
Személyesen érint a téma. Elmúltam 30, de még a szülői házban lakom, aminek a legegyszerűbb magyarázata az, hogy az elvált, nyugdíjas, szintén egyedülálló édesanyám és én könnyebben fenn tudunk tartani egy háztartást, mint külön-külön egy-egy lakást. Ha albérletbe költöznék, akkor a fizetésemből csak zsíros kenyérre telne, még moziba se hívhatnék senkit... A nők egy része nem tudom mit képzel, talán nem a Földön élnek, és azt hiszik, hogy az összes férfi felső vezető beosztásban dolgozik és milliókat keres havonta?
2011. szept. 19. 09:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ez a 82%- os kolleginának szolt!
2011. szept. 20. 11:38
 32/38 anonim ***** válasza:
55%

Utolsónak!

Igen jól gondolod, ha én 30 fölött még mindíg az anyámékkal élnék úgy, hogy még semmim sincs még spórolt pénzem se, akkor egy szerencsétlen, tutyimutyi embernek érezném magam és ha ezt valaki a szemembe mondaná igazat adnék neki.

Az albérletről:A "kanom" aki nemsokára a férjem lesz nem rég óta keres jobban.Úgy jött el otthonról, hogy szakmunkás minimálbérrel vett ki egy olcsó, 1 szobás albérletet és mégis megélt(nem pesti).Én is éltem albérletben minimálból, úgy hogy egy másik csajszival vettük ki együtt, mert én úgy éreztem, hogy jó lenne már leszakadni anyuékról.Felesbe ment minden és jól kijöttünk egymással.Meglehet oldani, ha valaki nagyon szeretné.Vannak ismerőseim, akik szintén így csinálták és átlagemberek.A kérdezővel kéne neked is inkább foglalkoznod nem velem.Én választ adtam a kérdésére, nem tetszett egyeseknek ez van.Én befejeztem ezt a hüly. vitát aminek nincs semmi értelme, mert mindenkinek van joga véleményt alkotni.

2011. szept. 20. 12:36
 33/38 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is van jogom téged leidiótázni...mert nekem van félretett pénzem is, kocsim is, jó fizetésem is csak épp nem akarok különköltözni amig nincs mennyasszonyom...
2011. szept. 20. 14:01
 34/38 anonim ***** válasza:
A másik dolog, amig szülővel laksz, nem kell fizess albérletet, csak a költségeket...tehát ha jó fizetésed van, félre is teszel belőle es mondjuk 5 év alatt már össze is gyül egy szép összeg és lehet sajat lakásba költözni...de ha még albérletre is szarod a pénzt...akkor úgy nehezebb.Az viszont tényleg tutyimutyi valamilyen szinten aki 30 körül sehol sincs, se félretett pénz, se kocsi se semmi...legalábbis nem ép a talpraesett tipus...mert mindig megvan a külföldi meló lehetőség vagy sok más pluszmunka lehetőség...
2011. szept. 20. 14:10
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a sok vitákat, de nem is szólok bele. Az viszont, hogy gáz? Ilyen elvárások lehetnének nők iránt is:S Gáz, ha nem tud főzni! Gáz, ha nem mosogat el! Nem moss el! Na ez a fair játék! Követelmény férfiaktól akkor követelmény nőktől és pont. Legyen fair play:)
2011. szept. 20. 18:08
 36/38 Pj0tr ***** válasza:
67%

A fair play az az, ha mindkét féltől ugyanazt várjuk el. A férfi is képes legyen elvezetni egy háztartást (mosni, főzni , takarítani), hiszen egy önálló lény és ha egyedül van akkor is meg kell ezeket csinálnia valakinek. Erre is jó ha nem otthon lakik az ember.

Az hogy gáz-e amúgy is a két félen fog múlni. De továbbra is kereslet-kínálat van. Ha otthon lakik, akkor ne olyan nőt akarjon aki ezt nem fogadja el és meg is van oldva. Ez olyan mint amikor egy pasi plázacica kinézetű csajt akar, de közben legyen okos, házias stb... Összeférhetetlenség esete forog fenn.

De gondolom a kedves kérdezőnek is vannak elvárásai. Persze azt mondja, hogy ezek nem irreális elvárások. Senkinek nem irreálisak a saját elvárásai a másik felé. Ha tisztában lenne vele, hogy irreális, akkor lemondana róla. Ugyanez a nőknél is megvan. Nagyrészüknél bizony elvárás, hogy a pasi független legyen. És ez nem feltétlenül az anyagiakra vonatkozik csak! Ha otthon laksz, hiába keresel milliókat, nem vagy független. Mert a bármilyen "közösségi vitában" a szülőké (akié a kéró) az utolsó szó.

2011. szept. 21. 08:15
 37/38 anonim ***** válasza:
...
2012. okt. 3. 16:10
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Na,ezért nem kellene nekem soha párkapcsolat.

Elég volt végigolvasni:D

2014. okt. 17. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!