Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló kövérebb/duci lányok! Ti is szeretnétek párt magatoknak?
21 éves vagyok, Nő! 170cm és 80 kg. dús vörös hajam van és ebből kifolyólag szeplőim is. életvidám vagyok. céltudatos. odaadó minden téren. hűséges típus. kiszolgáló személyiség.szeretek sütni és főzni.focit nézni és a starwars mindegyik részét szeretem. nem nézem a kalóriát. nem munkakerülő lúzer vagyok van munkám. sok barátom van és még több haverom. szeretek sörözni és szingli vagyok.
Jól hangzik nem? nem tudom miért vagyok még mindig az... nem tudja semmi elvenni az életkedvem! és igen, szeretnék párkapcsolatot létesíteni valakivel de nem jön össze... ez van. ezt el kell fogadni, majd mindenkinek eljön a párja!
Na én pont ez a kategória vagyok. Buta kérdésed van, mégis miért ne szeretnének társat ezek a lányok is? Csak annyi, hogy a média azt sulykolja az emberekbe, hogy 50 kg felett nem vagy ember, és sokan tényleg annyira gonoszak, hogy a ducibb lányok összes önbizalma a béka s.gge alá kerül. Sokan közülük el sem hiszik, hogy kellhetnek valakinek.
Nekem mindig is volt barátom ducin is, tök jó pasijaim voltak mindig. Kicsit nehezebb így, mert nem tudhatom, melyik pasinak jönnek be a nem pálcika idomok. De azért valamennyire lehet látni, szerencsére. A tiniknél gondolom "ciki" ilyen lánnyal járni, de később már rájönnek a férfiak is, hogy nem biztos, hogy elvetendő egy nő azért, mert nem modellalkat.
Én pl. 16 éves, 165cm, 68kg (egyenletes eloszlásban:D)!
És nem arról van szó, hogy tényleg ne akarnánk kapcsolatot, csak szerintem sok "ducibb" lány (engem is beleértve!) korábbi, a súlya miatt ért csúfolódások, beszólások, megszégyenítések miatt nem mer bízni senkiben! A mai napig (már 2 éve középsuliba járok) nehezen bízok meg emberekben, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan ember van, akit felhívnék, ha valami baj lenne!
Ettől függetlenül, életvidám, mosolygós lány vagyok, de ismeretlenek társaságában olyan vagyok, mint egy félénk kis nyuszi...:( (sajnos!). 16L
Én például szeretnék, szoktam is ismerkedni de vhogy sosem jön össze.. sokat mosolygok de ami lehangol az ha látok egy lányt aki 3x akkora mint én és még ő is talált vkit aki szereti és a pasi 10/10...
szval már nem nagyon keresgélek, a csalódás is sok volt szóval majd ha jön a nagy szerelm akkor jön..
16/L
Szerintem egyáltalán nem szomorúbbak a duci lányok. Én akiket ismerek, mind életvidám nevetősek. De ez a duci srácokra is vonatkozik.
A vékony gebék meg nem tudják élvezni az életet, és a média jobban befolyásolja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!