Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt hogy bármennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy bármennyire is szeretnék kapcsolatot így 27 éves nőként, de rosszul vagyok az ismerkedéstől?

Figyelt kérdés
Még élőben lévő randikkal nincs is gondom. De jelenleg nem tudok nagyon sehova se eljárni. Neten olyan unalmas mindenki nekem. Nem érzek semmit. Nem érzem azt h ezekből lehetne bármi. Hiába helyesek a képen vagy kedvesek (itt nem őket hibáztatom és magamat tökéletesnek tartom). Egyszerűen valahogy úgy érzem én ilyen helyeken nem tudnék szerelembe esni. De akkor hol máshol lehetne ha nincs időm rá?
febr. 17. 23:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
36%

Mert normális, egészséges vagy.

A valóságot akarod megtapasztalni.

Akarj találkozni, másképp nem megy.

febr. 17. 23:11
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Miért kéne rögtön szerelembe esni? Aki egy kicsit szimpatikus a neten, tereld át a "valóságba" és akkor utána már ki is van küszöbölve ez a probléma. Persze ha csak van időd rá :D .
febr. 17. 23:30
 3/23 anonim ***** válasza:
32%

Ha Bp-n laksz, ott van egy pár kreatív szervezett közösségi program, ahol lehet ismerkedni, és max ilyen egy-másfél órát vesznek el az életedből.

De amúgy tömegközelekedés, utazás, hivatalban várakozás közben is, ha nyitott vagy esélyes hogy megtalál valaki aki szimpatikus.

febr. 17. 23:32
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Hát de helyesek meg normálisak akkor olyannal kell találkozni.
febr. 17. 23:37
 5/23 A kérdező kommentje:
De valahogy az ismerkedési fázis ezeken az oldalakon olyan lapos h kedvem sincs találkozóra menni. Igazából a másik felet is üresnek érzem legtöbbször
febr. 17. 23:41
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Én is érzek ilyen ürességet online. Nem tudok kibontakozni sem rendesen. Valahogy olyan személytelen.
febr. 17. 23:51
 7/23 anonim ***** válasza:
37%

Arra van időd, amire akarod. Mellesleg a nyomi csetelésből meg levelezgetésből soha semmi nem lesz, max félreértések. Attól nem leszel se szerelmes, sem boldog. De még csak kielégült sem!

Én alapból egy két levélváltás után átmegyek Viberre (hang alapú beszéd), vagy fixálok egy randit. Képeket küldözni semmi értelme.

tegnapelőtt 00:04
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Szarrá kell oltani és akkor megembereli magát. ;)
tegnapelőtt 00:23
 9/23 anonim ***** válasza:
72%

Okés, nem baj ha lapos a társkereső... ez tényleg ilyen, mások szerint is. Erőltetett, gagyi... de mégis egy lehetőség arra, hogy olyanokat ismerhess meg, akikkel az életben nem tudnál összefutni. Dönthetsz úgy, hogy neked ez nem éri meg, és akkor ennyi... tökokés. Én se ismerkednék már ma ott.

Az meg kifogás, hogy nincs időd eljárni... arra van időd, amire teremtesz. Ha téged az új emberek élőben megismerése érdekel legjobban, akkor fogsz tudni rá időt szakítani. Találj elfoglaltságokat, ami érdekel, és járj el rá. Lehet az bármi... csak menj.

tegnapelőtt 00:29
 10/23 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem valóban üresek. Nincs semmi személyiségük, hobbijuk. A kedvesek szinte visszataszítóan kedvesek; egyértelmű hogy a segged is kinyalnák csak dugjanak végre.

Nem lehet őszinte embert találni..vagy olyat aki érdekes.

tegnapelőtt 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!