Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnád az ismerkedést ha 27 éves korodig nem lett volna egyetlen barátnőd sem?
Figyelt kérdés
Én ebben a helyzetben vagyok és már nem foglalkozom az ismerkedéssel, régebben próbálkoztam de egy randi sem jött össze, belefáradtam, meg esélytelennek látom az egészet.2023. júl. 13. 10:14
1/7 anonim válasza:
Megértelek, nyilván elkeserítő lehet, ha folyamatos visszautasításban van részed.
Lehet, hogy ilyenkor egy időre ilyenkor érdemes félretenni az ismerkedést, és picit átgondolni, hogy mi lehet a sikertelenség oka? Ha erre rájössz, esetleg tudsz változtatni rajta.
2/7 anonim válasza:
feladtam már vagy 5 ször, de mindig felálltam a véremben az y kromoszóma nincs kérdés.
bejött 30 évesen
4/7 anonim válasza:
Nem adnám fel, de lehet kicsit szüneteltetném. Megpróbálnék inkább barátokat keresni és új dolgokat kipróbálni. Az önismeret is hasznos lehet, minél inkább megbékél saját magával az ember, annál kevésbé fog szorongani randikon.
5/7 anonim válasza:
Neked nem is fog,mert búslakodsz és lógatod az orrod. Inkább mennél ki az utcára és vállalnád be hogy kioffol egy jó csaj 27F
6/7 anonim válasza:
27/N és én sem találtam meg olyat, akivel összejött volna. Vagy én nem akartam, vagy a másik.
7/7 anonim válasza:
feladtam néha még 1-1- alkalommal pl itt vagy társkeresőn próbálkozok de már nem veszem komolyan.
Porostizok pl tegnap is voltam és isteni volt szinte el felejtettem és kicsit a lány is hogy csak üzlet. Mondjuk mát 1-2 éve ismerem lehet ezért egyre otthonosabb nála,néha még engedni is akar az árból úgy kell szólnom hogy köszi de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!