Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt hogy bármennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy bármennyire is szeretnék kapcsolatot így 27 éves nőként, de rosszul vagyok az ismerkedéstől?

Figyelt kérdés
Még élőben lévő randikkal nincs is gondom. De jelenleg nem tudok nagyon sehova se eljárni. Neten olyan unalmas mindenki nekem. Nem érzek semmit. Nem érzem azt h ezekből lehetne bármi. Hiába helyesek a képen vagy kedvesek (itt nem őket hibáztatom és magamat tökéletesnek tartom). Egyszerűen valahogy úgy érzem én ilyen helyeken nem tudnék szerelembe esni. De akkor hol máshol lehetne ha nincs időm rá?
febr. 17. 23:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem kell neten szerelembe esni, mindez csak arra való, hogy gyorsan előszűrj valakit külső, 1-2 belső tulajdonság alapján, utána ugyanúgy nyugodtan találkozhatsz személyesen és kialakul valami vagy sem.

Hogyha neked a netes beszélgetés egyedüli lehetőséged, mert személyesen nem ismerkedsz, akkor vagy változtatsz rajta vagy egyedül maradsz.

Semmi se tiltja, hogy már másnap személyesen találkozz valakivel!

febr. 18. 08:06
 12/23 anonim ***** válasza:

Sablonos tud lenni a netes ismerkedés igen...de ha számodra egyáltalán nincs más lehetőség, de ugyanakkor szeretnél társat akkor sok választásod nincs.

Várhatsz a csodára, hogy valahol majd betoppan az életedbe...de azzal évek telhetnek el.

Vedd lazán, mint egy kikapcsolódást...elmész leülsz valakivel megismersz valakit eszel iszol aztán vagy találkozol még vele vagy nem....

febr. 18. 08:18
 13/23 anonim ***** válasza:
20 én nem nyalnám ki egy nő valagát se,nem vagyok beteg nyalizni se szoktam,a kérdező valószínűleg 24 órából 20 at dolgozik,erős független karrierista nő
febr. 18. 08:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak, hogy nincs időd semmilyen ismerkedésre még hétvégén se személyesen?
febr. 18. 08:42
 15/23 anonim ***** válasza:
14,olvass vissza,a a 13 as le írta
febr. 18. 08:44
 16/23 anonim ***** válasza:

ez mindig ugyanaz a nő, akinek hányingere van, rosszul van, undorodik, kifordul a bele, okádék, kihány, genny, stb... a férfiaktól? És mi lehet vele?

Öröm olvasni az ilyen "termékeny" nőktől írásokat, az embernek még a sz.rástól is elmegy a kedve....

febr. 18. 09:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa, hogy 27 évesen hogy lehet az, hogy nincs időd sehova eljárni? Nincs hobbid, társaság, barátok?
febr. 18. 10:41
 18/23 A kérdező kommentje:
10-től este 8-ig dolgozom. Vidékre járok haza pestről. Hétfő és kedd szabad csak. Ergo senki se megy se buliba se máshova. Nálunk faluban nincsenek már korombeliek nagyon. Max trakotoros Béla aki asszonyt keres már vagy részeg Józsi a kocsmából. Mert ilyenek vannak erre. Most pesten melozok, de mivel gyerekekkel foglalkozok főleg így még meloba se jàr nagyon korombeli pasi. Tehát nem igazán van időm ismerkedni. Nap végén olyan fáradt vagyok h csak arra vágyok h aludjak. Szeretem a munkámat, de nagyon fárasztó főleg hétvégén.
febr. 18. 15:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor akár ismerkedhetünk is, ha gondolod.
febr. 18. 15:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Első kérdés, melyik faluban élsz? A következő pedig, hogy megéri nem felköltözni BP-re?
febr. 18. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!