Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen pasira vágynak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen pasira vágynak manapság a nők?

febr. 17. 19:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
45%
Nem. De azért extrém magasan náluk a léc.
febr. 17. 19:48
 2/34 anonim ***** válasza:
20%
Nem nézem meg a videót, de ha a figura egyszerre jóképű, gazdag, sportos, gizda, macsó, cuki, értelmes, vicces, laza, stílusos, menő és még pár dolog ezen felül, akkor igen.
febr. 17. 19:54
 3/34 A kérdező kommentje:
2. Igen.
febr. 17. 19:59
 4/34 anonim ***** válasza:
81%
Akkor hogy legyen végre válasz nőtől is: nekem pl ennyi alapján abszolút nem jön be...
febr. 17. 20:04
 5/34 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy ratyi.
febr. 17. 20:29
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon nem az esetem, semmi férfias nincs benne.
febr. 17. 20:35
 7/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem tetszik
febr. 17. 20:37
 8/34 anonim ***** válasza:
82%

99 szazalekig biztos vagyok benne, hogy a srac homoszexualis.

De nagyon tehetseges! (Szoval lenyeg a lenyeg, nekem nokent abszolut nem jon be).

febr. 17. 21:02
 9/34 anonim ***** válasza:
52%

A teste férfias, de nekem nem jönnek be az olyan férfiak, akiknek ennyire feminin arcvonásai vannak.

Amúgy van egy olyan megérzésem, hogy valószínűleg nem a nőkhöz vonzódik.

A hangja viszont tetszik, ebben a videóban még inkább. Elég érdekes kombó férfias testtel, férfias hanggal és nőies arccal (ha itt csak az arcát látnám, sokkal inkább gondolnám kicsit férfias női arcnak, mint nőies férfi arcnak, és nem a smink miatt)

https://www.youtube.com/watch?v=EqH4c0qIRh4

De szép arcvonásai vannak, és jó hangja.

febr. 17. 21:06
 10/34 anonim ***** válasza:
50%

Nem, azért a legtöbb nőnek ennél férfiasabb az ideálja. Csak ennyiből én is melegnek nézném és ehhez elég volt az első 3 mp-et látni. Amúgy szép hangja van, de nekem ez teljesen irreleváns párkapcsolatnál.

Szóval nem, nem erre vágynak manapság a nők.

febr. 17. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!