Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen pasira vágynak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen pasira vágynak manapság a nők?

febr. 17. 19:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
15%
Egyáltalán nincs feminim arca. Elég határozott, gigachad álla van!
febr. 17. 21:12
 12/34 anonim ***** válasza:
26%
Párkapcsolatra nem. De megnéztem több videóját, és elég érdekesnek találom, pozitív értelemben. Igazából az elvarázsolt szót használnám rá leginkább. De még a smink ellenére sem tartom nőiesnek.
febr. 17. 21:44
 13/34 anonim ***** válasza:
57%
Olyan mint Orlando Bloom a Trójában. Szép pasi. Nem az esetem, de szép pasi.
febr. 17. 21:46
 14/34 anonim ***** válasza:
12%
Az a baj, hogy nem elég androgün az arca, kimondottan markáns vonásai vannak. Nála sokkal szebb férfiakat is látok manapság. Mellesleg, aki azt hiszi, hogy egy ilyen pasi meleg az le van maradva két körrel.. amolyan magyarosan. Pont annyi esély van arra, hogy heteró, mint hogy meleg. Nyugaton ezt már rég meghaladták, hogy aki festi körmét vagy gyöngysort visel vagy sminkeli magát férfi létére az fixen meleg. Van, aki igen, van aki full heteró. Sokkal nyitottabban állnak kint ezekhez a témákhoz, csak itthon rettegnek eltérni a pasik a normáktól, nehogy leb&zizzák őket. Kint ez nem ritkaság vagy megdöbbentő. Az a durva mennyire le vagyunk maradva ilyen téren és sokan észre sem veszik, hogy mennyire elment mellettünk a világ. A többség mélyen hiszi, hogy mások is olyanok vagy hasonlóak, mint mi magyarok.
febr. 17. 21:59
 15/34 anonim ***** válasza:
37%

https://www.youtube.com/shorts/OelLkX3F71g

Például ő sem meleg, barátnője van. De a komment mezőben is többen írták már neki, hogy vegye őket feleségül:) Neki nemcsak a stílusa, az arca is megtévesztően androgün, ő tényleg szép.

febr. 17. 22:18
 16/34 anonim ***** válasza:
Nekem külsőre az esetem, de láthatóan kisebbségben vagyok ezzel. :D
febr. 18. 01:14
 17/34 anonim ***** válasza:
25%

15-ös, én ismerek egy srácot, aki hasonlóa néz ki, csak derékig érő haja van. Nem meleg, sőt, nagyon csinos barátnője van.

És sok meleg férfi kimondottan férfias.

febr. 18. 01:32
 18/34 Helly R. from MDR ***** válasza:
0%

Igen én mai modern nő vagyok és ez kell. Magas, izmos, hosszú a haja és még énekelni is tud, nyugati kultúrember, mi kéne több?

Egy incel a nyomába se ér ;)

31/N

febr. 18. 05:06
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
18# neved nem kéne levenni mielőtt nőnek adod ki magad?🤭🤭
febr. 18. 06:10
 20/34 anonim ***** válasza:
10%
Vicces, hogy erre a srácra sokan írogatják ,hogy biztosan meleg, meg nőies, aztán meg élvezkednek a kislány arcú koreai "sztárokra".
febr. 18. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!