Unokahúgom 10 éves lesz, mit vegyek neki, mire vágynak a 10 évesek manapság?
Az én 10 évesem egy álomfogóra vágyik, meg egy saját lóra. :)
Szereti a könyveket, főleg ha ló van benne, a csillogós szemű plüssállatokat, Garfieldot, a szép ceruzákat, a különleges tollakat, a simogatós-flitteres ruhákat, és persze szeretne egy saját mobilt is, de az előtte levőket sorolja, ha a születésnapja kerül szóba. :)
Az elsőnél a pont.
Múltkor egy szórakozóhelyen meghívtam egy csajt egy italra majd közölte hogy cuki vagyok de 13 éves és 16 feletti pasikkal nem ismerkedik. (18 vagyok de 25-nek is kinézek). Esküszöm 20-nak kinézett,olyan vakolat és karmok birtokában volt.
felénk a játekboltba kaphato olyan körömlakk amit egy mozdulattal le lehet huzni ha megunta. ezeket nagyon szeretik.
titkos naplo-amit csak akkor lehey elolvasni ha a vele valo tollal megvilágitják.
ha szeret kreativkodni akkor ehez valo dolgok.
nyakba valok
bârmi ami csillog..
csajos pënztárca, hátizsák
gyerek parfüm
Játékboltban dolgozom, nálunk a különböző kreatív szetteket viszik ennek a korosztálynak leginkább, persze attól is függ, hogy milyen beállítottságú a gyerkőc.
Ha az ilyesmi nem jön be neki, akkor vicces társasjáték, slime (tulajdonképp gusztustalan "műtakony", de most ez a menő), emlékkömyv, titkos napló, sütimaci/baba, ügyességi játékok, intelligens gyurma, rubik kocka, stb...
Gyakran találkozom a "minden, ami unikornis/flamingó" kérésekkel is :)
A legújabb őrület pedig a bubilabda. Kilyukaszthatatlan laszti, de az 5000 ft a legegyszerűbb verzió, szóval attól is függ, hogy mennyit szeretnél rá költeni.
Remélem, valamennyit tudtam segíteni! :)
Könyv
Ruha
Új iskolatáska
Bögre
Társasjáték
Telefontok( ha van telója)
Ágynemü
Párna
Plüssmaci
Ékszer
Gyöngykészlet is jó ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!