Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Unokahúgom 10 éves lesz, mit...

Unokahúgom 10 éves lesz, mit vegyek neki, mire vágynak a 10 évesek manapság?

Figyelt kérdés

2018. júl. 6. 21:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
38%
iPhone, iPad, Nintendo 3Ds, push up melltartó, sminkkészlet, műköröm, stb.
2018. júl. 6. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Az én 10 évesem egy álomfogóra vágyik, meg egy saját lóra. :)

Szereti a könyveket, főleg ha ló van benne, a csillogós szemű plüssállatokat, Garfieldot, a szép ceruzákat, a különleges tollakat, a simogatós-flitteres ruhákat, és persze szeretne egy saját mobilt is, de az előtte levőket sorolja, ha a születésnapja kerül szóba. :)

2018. júl. 6. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Az elsőnél a pont.

Múltkor egy szórakozóhelyen meghívtam egy csajt egy italra majd közölte hogy cuki vagyok de 13 éves és 16 feletti pasikkal nem ismerkedik. (18 vagyok de 25-nek is kinézek). Esküszöm 20-nak kinézett,olyan vakolat és karmok birtokában volt.

2018. júl. 6. 23:54
 4/12 anonim válasza:
42%
Hát pl. Egy izgalmas könyv, vagy körömlakk, sminkcuccok, egy cuki plüssmaci, vagy egy szép dísz a szobába, falmatrica ilyenek..
2018. júl. 7. 01:40
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

felénk a játekboltba kaphato olyan körömlakk amit egy mozdulattal le lehet huzni ha megunta. ezeket nagyon szeretik.

titkos naplo-amit csak akkor lehey elolvasni ha a vele valo tollal megvilágitják.

ha szeret kreativkodni akkor ehez valo dolgok.

nyakba valok

bârmi ami csillog..

csajos pënztárca, hátizsák

gyerek parfüm

2018. júl. 7. 05:39
 6/12 anonim válasza:
87%

Játékboltban dolgozom, nálunk a különböző kreatív szetteket viszik ennek a korosztálynak leginkább, persze attól is függ, hogy milyen beállítottságú a gyerkőc.

Ha az ilyesmi nem jön be neki, akkor vicces társasjáték, slime (tulajdonképp gusztustalan "műtakony", de most ez a menő), emlékkömyv, titkos napló, sütimaci/baba, ügyességi játékok, intelligens gyurma, rubik kocka, stb...

Gyakran találkozom a "minden, ami unikornis/flamingó" kérésekkel is :)

A legújabb őrület pedig a bubilabda. Kilyukaszthatatlan laszti, de az 5000 ft a legegyszerűbb verzió, szóval attól is függ, hogy mennyit szeretnél rá költeni.

Remélem, valamennyit tudtam segíteni! :)

2018. júl. 7. 06:39
 7/12 anonim válasza:
63%
Ékszerkészítés. Nem olyan gyerekes muanyag gyongypk hanem szep szines iveg gyongyok
2018. júl. 7. 07:50
 8/12 anonim válasza:
73%

Könyv

Ruha

Új iskolatáska

Bögre

Társasjáték

Telefontok( ha van telója)

Ágynemü

Párna

Plüssmaci

Ékszer

Gyöngykészlet is jó ötlet

2018. júl. 7. 12:04
 9/12 anonim válasza:
50%
Az én húgom is most lesz 10 éves, és ő könyvet, legót fog kapni, meg most vesszük meg neki az első telefonját:)
2018. júl. 10. 09:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kiváló tanácsokat, ötleteket! Így már könnyebben boldogulok!
2018. júl. 10. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!