Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Unokahúgom 10 éves lesz, mit...

Unokahúgom 10 éves lesz, mit vegyek neki, mire vágynak a 10 évesek manapság?

Figyelt kérdés

2018. júl. 6. 21:30
1 2
 11/12 anonim válasza:

Könyv, plüss, társasjáték, gyöngyfűző könyv + több zacskó gyöngy + damil / spec drót, bűvészkellék...

Normális gyereknek elég széles körben találsz jó ajándékot. Attól függ mi érdekli.

Push up melltartó szerintem már sok, meg a smink készlet is. Ezeket majd 4-6 év múlva.

Tény hogy sajnos van olyan gyerek is akinek 10 évesen óvszert kellene a születésnapjára venni. Ez viszont már elszomorító.

2018. júl. 10. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Én el-el hívom magammal s úgyis látom s ismerem annyira mit szemel ki s minek örülne, nagyobb korában már séta alatt megkérdeztem.

Ígyis úgyis örül neki, mert az a fajta, aki értékeli azt amit kap.

De olyanra nem dobok ki pénzt, amit félre rak porosodni.

Pl asztali gépet akarja tuningolni picit (modellező progik miatt) s felajánlottam, ha munkával megkeresi az 1/3-át a maradékot állom én neki.

Másik feltétel: Modellezen nekem pár dolgot, ha határidővel pl én csúszok ><

A te család tagodat neked kell ismerni!

Ha átlag 10 évesről beszélnénk sok +18 dolgot javasolnánk... Tudnék mesélni látott s tapasztalt dolgokat, amitől kifagynál.

Pl 12-14 éves táborozóinkra úgy nyitottam be, hogy csoport szex zajlott le...

A parkban az alig 8 éves fiúnak nemhogy cigi volt a szájába...hanem füves...

Szval javaslom, hogy vidd el körbenézni magaddal a kicsikét, hívd meg fagyira vagy sütire és csak csak megakad a szeme valamin.

Unokahugi pl vissza akart menni az erdőbe túrázni, szerveztünk egy családi szombati napot + szalonna sütés stb. a szabadban.

2018. júl. 28. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!