Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés 2022-ben Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés 2022-ben Tinderen kívül, avagy ma már face to face nem is lehet ismerkedni, csak baráti társaságon keresztül? És mi van ha az nincs? Többi lent.

Figyelt kérdés

Valószínűleg már sokan kérdeztek ehhez hasonlót, de hátha tudtok segíteni. Kb 2 éve szakított velem életem első "nagy szerelme" (gondolom tudjátok milyen ez, néha még ma is sajnos hátráltat úgy érzem, ezzel kapcsolatban is jó lenne a segítség). Miután úgy, ahogy túltettem magam a dolgon elkezdtem újra ismerkedni, de sose voltam az a tipikus csajozós, szórakozóhelyre eljárós típus, és semmi káros szenvedély, ez számomra sajnos, nem sajnos taszító. Utcán, egyéb helyeken nem igazán volt alkalmam sokszor kipróbálni magam, amikor meg igen, akkor az nem igazán sikerült, és úgy jött le nekem hogy ezt ma már a lányok nem is nagyon szeretik, pedig egyáltalán nem bunkó módon kezelem ezeket a fajta dolgokat.

Így hát úgy alakult hogy kipróbáltam a Tindert, de ezernyi ghostingolás, és sablonos beszélgetés után letöröltem. Azt érzem manapság, mint amit ott is éreztem. Mindenki próbálja a jó oldalát mutatni, főleg social medián keresztül, de belül sokszor nemigen rejlik túl sok érték, persze a külső is számít (mindenkinek számít), de enélkül én nem tudok semmit kezdeni, hiába jó a külső. Ezután azt figyeltem meg hogy sok ember baráti társaságokból talál magának párt. Azonban nálam itt van egy kis probléma úgy érzem. Autotechnikus vagyok, jelenleg gépészmérnöknek tanulok egyetemen, világéletemben fiú osztály- és szaktársaim voltak, akiken keresztül nem igazán tudtam lányokat megismerni, nekem ez a fajta baráti kör kicsit kimaradt. A kérdés lényege itt jönne. Manapság hol/hogyan lehet ismerkedni, ha nem a Tinderen, ahol mindenki, ha a face to face a lányok számára olyan, mintha egy vadidegennel beszélnének, akkor Tinderen miért nem az? Illetve szerinte az ő szüleik és más emberek mindig ismerték egymást és ők sose voltak idegenek egymásnak? Kicsit úgy érzem átalakul az értékrendje egy elég rossz irányba ennek a generációnak, és nem tudok mit tenni ellene. Egyetemen még nem próbálkoztam,gondolom ez lenne az első amit sokan írnátok, de sajnos nem ilyen egyszerű, nincs benne rutinom, és az alkalmak mindig a lehető legrosszabbak. Elnézést ha hosszúra sikeredett, 23/F.

2022. máj. 17. 23:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Van más Tinderen kívül. Mindenhol lehet ismerkedni.Utcáról van most csajom..
2022. máj. 17. 23:51
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

"Autotechnikus vagyok, jelenleg gépészmérnöknek tanulok egyetemen, világéletemben fiú osztály- és szaktársaim voltak, akiken keresztül nem igazán tudtam lányokat megismerni, nekem ez a fajta baráti kör kicsit kimaradt. ... Egyetemen még nem próbálkoztam, ... nincs benne rutinom, és az alkalmak mindig a lehető legrosszabbak. ... 23/F."

Ne erőltesd az egészet, mert ha izzadságszagú, már nem jól indul. Meg egyébként se azért akarj barátnőt, hogy végre neked is legyen (tárgyként kezelve az illetőt), hanem elsősorban tanulj, azért jársz egyetemre, másodsorban viszont legyen nyitva a szemed és akikkel látod, hogy érdemes lenne jobban megismerkedni, azoknak keresd a társaságát a tanuláson kívül is. Adódnak majd lehetőségek, látni fogod. De tényleg ne nyomulj, ne sürgesd magadat se, másokat se, csak lazán!

2022. máj. 18. 07:05
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Keress olyan társaságot aminek vannak lány tagjai, lehet így ismerkedni. Ha ez nem jön össze annyira akkor koli, nekem pl most onnan van barátnőm (én is programozó vagyok, szóval egyetemen annyira nem tudok ismerkedni). Lehet próbálkozni a tinderen is, nagyon sok ember van de meg kell találni a normálisakat. Az utcán meg azt vettem észre, hogy a lazaság számít, valami poénos szöveggel odamész, beszélgettek aztán mielőtt lelépnél elkéred a számát. Az tényleg nem jön ba ha úgy mész oda, hogy "szia, ismerkedünk?"
2022. máj. 18. 07:09
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

[link]

+

- önkénteskedés kapcsán

- diákmunka kapcsán

- nyelvtanfolyamon

- tánctanfolyamon

- más tanfolyamon

- egyetemi könyvtárban

- egyetemi bármilyen rendezvényen

- egyetemi előadás előtt/után

- egyetemi gyakorlat előtt/után

- templomi közösségben

- kiránduláson (bármilyen szervezésben)

- stb.

Használd a fantáziádat. :) Meg a netet:

[link]

stb.

2022. máj. 18. 07:15
 5/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

#2 nagyon igazad van, én is így próbálom felfogni, és kezelni a dolgot, csak próbálok érte tenni egy kis pluszt, hátha az hiányzott eddig, és ezért nem jött össze semmi

#3 természetesen nem ilyen szöveggel próbálkoztam, hanem a szituációhoz illő valamilyen dologgal, vagy csak szimplán próbáltam beszélgetni. Ami a baráti társaságot illeti mint írtam is fentebb, sajnos vagy nem sajnos olyan körökben mozgok, ami inkább férfiakra jellemző, nem pedig a másik nemre, ha meg van lány is a társaságban ő már vagy foglalt, vagy valami hasonló. Ebből egyébként adódik az is, hogy egyszerűen vannak dolgok amik annyira nem vonzanak, pl hiába szeretnék egy múzeumban ismerkedni, ha engem a művészet nem érdekel annyira, ez nem jelenti azt hogy pl nem szoktam olvasni, vagy nem szeretek színházba járni, de nem ez teszi ki a napom nagy részét, hanem szerencsére az, ami érdekel.

#4 igen ezek nekem is megfordultak mind a fejemben, mármint azok a dolgok, amiket írtál, de a linken található zenés rendezvények sajnos egyáltalán nem érdekelnek, és sokszor azt vettem észre, hogy ezekre is és más említett helyekre pl kirándulás az emberek a párjukkal mennek el, vagy ha nem, akkor rengeteg "prolibb" embert látok ilyenkor, akik valószínűleg az italok hatására úgy buliznak, ami nekem nem túl vonzó. Megjátszani magam nem tudom, és nem is szeretném, ha nem élvezem a helyzetet ilyen emberekkel magam körül, akkor nem tudok rendesen kommunikálni se, egyszerűen rányomja a bélyegét a hangulatomra. Kisebb rendezvények oké, még aktív program bármikor jöhet ez nem azt jelenti hogy a szobában ülök, nagyon is szeretek kint lenni a szabadban. Kirándulás is tök jó lenne, de ilyenkor inkább barátokkal, családdal mennek el az emberek, egy családi esetleg zártkörűbb baráti kirándulásnál, vagy programnál ismerkedni számomra mindig is kicsit "belepofátlankodás" volt. Amúgy is ez kicsit furán hangozhat de egy kirándulásnál elég kicsi az esély arra hogy nem lakik az ország másik felén az illető.

2022. máj. 18. 20:16
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
"sokszor azt vettem észre, hogy ezekre is és más említett helyekre pl kirándulás az emberek a párjukkal mennek el, vagy ha nem, akkor rengeteg "prolibb" embert látok ilyenkor, akik valószínűleg az italok hatására úgy buliznak, ami nekem nem túl vonzó. Megjátszani magam nem tudom, és nem is szeretném, ha nem élvezem a helyzetet ilyen emberekkel magam körül, akkor nem tudok rendesen kommunikálni se, egyszerűen rányomja a bélyegét a hangulatomra. Kisebb rendezvények oké, még aktív program bármikor jöhet ez nem azt jelenti hogy a szobában ülök, nagyon is szeretek kint lenni a szabadban. Kirándulás is tök jó lenne, de ilyenkor inkább barátokkal, családdal mennek el az emberek, egy családi esetleg zártkörűbb baráti kirándulásnál, vagy programnál ismerkedni számomra mindig is kicsit "belepofátlankodás" volt. Amúgy is ez kicsit furán hangozhat de egy kirándulásnál elég kicsi az esély arra hogy nem lakik az ország másik felén az illető."
2022. máj. 18. 20:21
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 ??
2022. máj. 18. 23:27
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Akartam írni valamit ezzel kapcsolatban, de aztán rájöttem, hogy csak félreértettem valamit, ezért végül mégsem küldtem el a választ, ez az idézet csak véletlenül ment át mégis. Ehhez képest ketten hasznosnak találták, úgyhogy egyelőre 100%-os. :D
2022. máj. 19. 06:07
 9/17 A kérdező kommentje:
:DDD nem gond
2022. máj. 19. 14:20
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Mik az érdeklődési köreid? Miről szeretsz beszélgetni?

Ha ezt tudom, lehet tudok ajánlani dolgokat, ahol tudsz baráti kort találni. Budapesti vagy vidéki vagy? Én sem vagyok az a zenei fesztiválos, bulizos típus, ugyh sztem tudok segíteni.

2022. máj. 20. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!