Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés 2022-ben Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés 2022-ben Tinderen kívül, avagy ma már face to face nem is lehet ismerkedni, csak baráti társaságon keresztül? És mi van ha az nincs? Többi lent.

Figyelt kérdés

Valószínűleg már sokan kérdeztek ehhez hasonlót, de hátha tudtok segíteni. Kb 2 éve szakított velem életem első "nagy szerelme" (gondolom tudjátok milyen ez, néha még ma is sajnos hátráltat úgy érzem, ezzel kapcsolatban is jó lenne a segítség). Miután úgy, ahogy túltettem magam a dolgon elkezdtem újra ismerkedni, de sose voltam az a tipikus csajozós, szórakozóhelyre eljárós típus, és semmi káros szenvedély, ez számomra sajnos, nem sajnos taszító. Utcán, egyéb helyeken nem igazán volt alkalmam sokszor kipróbálni magam, amikor meg igen, akkor az nem igazán sikerült, és úgy jött le nekem hogy ezt ma már a lányok nem is nagyon szeretik, pedig egyáltalán nem bunkó módon kezelem ezeket a fajta dolgokat.

Így hát úgy alakult hogy kipróbáltam a Tindert, de ezernyi ghostingolás, és sablonos beszélgetés után letöröltem. Azt érzem manapság, mint amit ott is éreztem. Mindenki próbálja a jó oldalát mutatni, főleg social medián keresztül, de belül sokszor nemigen rejlik túl sok érték, persze a külső is számít (mindenkinek számít), de enélkül én nem tudok semmit kezdeni, hiába jó a külső. Ezután azt figyeltem meg hogy sok ember baráti társaságokból talál magának párt. Azonban nálam itt van egy kis probléma úgy érzem. Autotechnikus vagyok, jelenleg gépészmérnöknek tanulok egyetemen, világéletemben fiú osztály- és szaktársaim voltak, akiken keresztül nem igazán tudtam lányokat megismerni, nekem ez a fajta baráti kör kicsit kimaradt. A kérdés lényege itt jönne. Manapság hol/hogyan lehet ismerkedni, ha nem a Tinderen, ahol mindenki, ha a face to face a lányok számára olyan, mintha egy vadidegennel beszélnének, akkor Tinderen miért nem az? Illetve szerinte az ő szüleik és más emberek mindig ismerték egymást és ők sose voltak idegenek egymásnak? Kicsit úgy érzem átalakul az értékrendje egy elég rossz irányba ennek a generációnak, és nem tudok mit tenni ellene. Egyetemen még nem próbálkoztam,gondolom ez lenne az első amit sokan írnátok, de sajnos nem ilyen egyszerű, nincs benne rutinom, és az alkalmak mindig a lehető legrosszabbak. Elnézést ha hosszúra sikeredett, 23/F.

2022. máj. 17. 23:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es!

Gépészmérnöknek tanulok, igazából minden érdekel, ami autó-motor, illetve ami tervezéshez kapcsolódik. Szeretek vezetni, régebben hobbi szinten terepmotoroztam. Motorsport is nagyon érdekel, részben ebben szeretnék majd elhelyezkedni, ha lehet. Szeretem a F1-et, és más kategóriákat is nézni, és ki is látogatni rá. Szimulátorozom, ott sokat gyakorlok, és ahhoz hogy próbáljam fejleszteni magam, és a reakcióm próbálok minél többet edzeni,de csak itthon, hobbi szinten, terembe nem járok, de van itthon is egy két eszköz. Oda amúgy azért nem járok mert kicsit frusztráltan érzem magam, nem tud úgy kikapcsolni, mint itthon. Futni is szeretek, most már jó idő van, szívesen el is járok, de sokszor inkább futópadon futok, mert vagy nincs kivel és kicsit unalmas úgy, de leginkább nagyon terület nincs, ahol jó lenne a környéken. Úszni kellene mennem egyre többet, de arra még nem tudtam rávenni magam, uszodában fura nekem, pedig szeretem a vizet nagyon. Túrázni, kirándulni is szeretek, illetve pecázni is el szoktam járni. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy egy lányt ezek a dolgok, vagy legalábbis egy része nem fog érdekelni, de ezzel egyáltalán nincs gond, sőt nem is lenne jó ha jobban értene hozzá mint én, bár pár halat foghatna, mert ott mindig sikertelenül járok😆.

Tehát nem várom én azt el, hogy egy lány mondjuk legyen mérnök, és én ezen keresztül találkozzak vele, csak lehessen vele beszélgetni, hallgasson meg, legyen nyitott, ahogyan én is meghallgatom az ő dolgait, és érdeklődöm az iránt amit tanul, vagy amit dolgozik. És itt jön be a legnagyobb problémám amúgy, hogy mintha egyáltalán nem tudnék beszélgetni semmi értelmesről, nem feltétlen ezekről, amiket leírtam, hanem úgy más dolgokról se. Harapófogóval kell kihúzni minden egyes szót, nem tudom meg milyen ember, s mi az ami érdekli, mert mintha nem is számítana, legtöbbször ezt tinderen lehet tapasztalni amúgy, komolyan se veszik. Mintha csak úgy sodródna mindenki, és egyéniség szeretne lenni azzal, hogy egy tömegember lesz, akik egyéninek gondolják magukat. Nem tudom teljesen jól kifejezni azt amit szeretnék átadni, de remélem érted kedves #10-es, és persze aki ezt olvassa.

Egyébként az agglomerációban lakom, Bp-től nem olyan messze.

2022. máj. 20. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Hat igen, nagyjából az összes érdeklődési köröd fiús, nagyon ritka ha egy lányt ezek érdeklik. Viszont nagyjából minden lánynak fontos, hogy tudjon beszélgetni a párjával, érzelmekről, gondolatokról. Ha ez most még nehezen megy, akkor a lányok nem fogják látni, hogy jó fogas vagy :D Ezt lehet tanulni (pl asszertiv kommunikáció tanfolyam)

Ahol sok a lány: bölcsész karon. Ha van bármi ami erdekel akar muveszeten, irodalmon belül, akkor elmehetsz rendezvényre, ahol vannak pl workshopok, vagy járhatatsz olyan körbe, élmény festészet pl, nem kell hozza jó festőnek lenni. Ha erdekel a pszichologia, ott is keresgelhetsz rendezvényeket mert ott is rengeteg lány van.

De lehet önkénteskedni nyári táborokban is.

Élményfőzés is jó ötlet lehet, bár ott inkább idősebbek vannak.

2022. máj. 20. 15:54
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

"mintha egyáltalán nem tudnék beszélgetni semmi értelmesről, nem feltétlen ezekről, amiket leírtam, hanem úgy más dolgokról se. Harapófogóval kell kihúzni minden egyes szót"

Gyakorlás kérdése az egész. Meg figyeld, hogy mások hogyan csinálják.

És főleg ne sürgesd magad! Nem kell, hogy máris barátnőd legyen csak azért, mert másoknak már van. Majd lesz neked is, ha eljön az ideje. Akiket te keresel, azok elég jó eséllyel hasonlóak hozzád, tehát ilyen harapófogós típusok, akikre sok időt kell szánni - már eleve arra is, hogy megtaláld őket. De lassan majd megnyílsz te is meg ők is - bőven ráértek majd akkor egymásra találni. Addig meg nyugi. Tanulj, olvass, hogy minél értékesebb ember legyél majd addigra, amikor megtalál a szerelem, és mindig járj nyitott szemmel, bárhol is vagy. Tanulj illemet is, legyél segítőkész, udvarias, előzékeny, együttműködő, türelmes, figyelmes, stb., akkor biztos, hogy meg fognak találni azok a lányok, akik jó lesz, ha megtalálnak - a többiekkel meg mihez kezdenél? Azt hiszed, hiányzik az a hozzád való lányoknak, hogy te végigmenj egy halom másfélén, mire hozzájuk eljutsz? Türelem rózsát terem!

2022. máj. 20. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Suli és alkalmi munka mellett nincs időm sajnos nagyon ezekre, de persze fontolóra veszem. Viszont sokszor úgy érzem, hogy amikor van egy kis szabadidőm, akkor inkább már nem ebbe ölöm az energiát, mert nem kaptam vissza nagyon soha semmi hasznosat, ha ebbe öltem. Inkább barátokkal vagyok, vagy hasonlókat csinálok, mint amiket írtam. Amúgy nyilván velem is van baj valamilyen szinten, de ezt így kollektívan érzem, ezt a kommunikációs képesség hiányát, sok barátomnak ugyanez a problémája, hogy egyszerűen értelmes dologról hiába próbálnak beszélni, bármennyire is próbálkozik az ember, nem lehet. Mindig arról is szó van hogy milyen jó, ha egy férfi humoros. Ha meg humoros az ember, akkor meg az a baj, ha nem akkor meg az, pedig az érzéketlen bunkó stílusú viccelődéstől nekem is bicska nyílik a zsebemben, nem ilyeneket mondok, aztán mégse leszek ezek szerint semmitől se érdekes, se olyan ember, akinek a társaságát szívesen élvezi, és velem egykorú lány. És mégegyszer ezt nem csak én tapasztalatom így, sokan vagyunk gondolom így ezzel, egy részét pedig tudom is.
2022. máj. 21. 00:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, már úgy vagyok vele, hogy türelem rózsát terem, próbálok nem ezen őrlődni, csak hát azért nem a legjobb érzés a világon. Amint előbb irtam, igen próbálok haladni inkább a saját dolgaimmal, aztán lesz ami lesz, de azért egy próbát megért hátha valamin változtatva, vagy tanácsot kapva előrébb léphetek, hátha többet kellene tennem még az ügy érdekében.
2022. máj. 21. 00:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek amúgy nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, ment mindenkinek a zöld pipa, nagyon jókat írtatok:D
2022. máj. 21. 00:03
 17/17 anonim ***** válasza:
2022. máj. 21. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!