Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen vannak normális 20-30 év közötti kicsit visszahúzódóbb lányok is akik tényleg komoly kapcsolatot keresnek?
Csak kipróbálásképp letöltöttem az applikációt és kicsit ledöbbentem. Ahogy látom minden második lánynak a képen kint van a melle, vagy fürdőruhás képet rak ki vagy valamilyen menő(feltehetően drága) helyen ül borospohárral a kezében.
Ezekből a képekből nekem hirtelen az jön le hogy vagy szexpartnert keresnek vagy ATM automatát.
Főként hölgyek válaszát várnám.
Van pár olyan lány, akinek van megfelelő értékrendje ott. De a többség valóban insta követő gyűjtőkből, vagy promóciós, pénzlehúzós kamuprofilokból áll.
Tettem már többször olyan próbát, hogy különböző képeimmel regisztráltam újra, és szinte mindig ugyanazok a kamu profilok találtak be. :D
Amúgy egy megoldás lehet, hogy mindig balra húzod ezeket a kirakat lényeket. És azokat jobbra, akik szerényebb, de természetesebb külsejűek és az insta elérhetőségüknél többet képesek írni. És így lassan a rendszer ezt a típust dobja majd fel neked.
Biztosan vannak olyanok is.
De miért egy híresen a magamutogatásról ismert platformot választottál arra, hogy visszahúzódó, szolid embereket keress?
Vannak. Barátnőm is fent volt, én is ott talaltam meg a páromat, akivel már két éve együtt elunk.
Úgyhogy semmi sem lehetetlen, jól kell tudni válogatni és ennyi.
24N
Pasikra is igaz.... Én még nem voltam fent komolyan, de volt egy kamu regisztrációm, mert a barátnőm azt akarta, hogy írjak rá az exére. Hát, ahhoz meg kellett keresni a srácot, szóval jópár napig pörgettük, mire meglett. A kedvencem a bicikliző meztelen pasi volt, ez volt a profilképe. Volt, akinek ki volt írva, hogy ő mennyire érzékeny és komoly kapcsolatot keres, de azért rám írt, hogy mi a kedvenc pózom, mert kipróbálná velem.
Nem nagyon hiszek a Tinderben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!