Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoktól kérdezem, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezem, milyen témák keltik fel az érdeklődéseteket, amiről Tinderen van értelme beszélni és nem csak egyszavas válaszokat adtok érdemi reakció nélkül arra, amit írtam?

Figyelt kérdés

Utazásról (ki merre járt, hova szeretne eljutni), filmekről, ki mit sportol, egyéb érdeklődési körökről, már tudom, hogy nincs értelme beszélni, mert hiába írok több sort, maximum egy szavas válaszokat kapok, nem alakul ki párbeszéd, interakció. Ha egy fénykép kapcsán, vagy adatlapon látható információ kapcsán próbálok belemélyedni egy témába szintén.

Foglalkozás is tabu (bár engem érdekelne, mivel foglalkozik a másik, hogy telik egy napja), család túl személyes (testvérekről hasonlók szintén elzárkóznak). Nem igazán van már ötletem.

2023. febr. 27. 19:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az egyedül laksz kérdést se szoktam feltenni, ez kimaradt, de tőlem szokták kérdezni. Viszont olyan van, aki nem reagál arra, amit írok, hanem megkérdezi, "mi járatban itt", ez eléggé idegesíteni szokott. Mégis mi járatban egy ismerkedős oldalon. :)
2023. febr. 27. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem rossz kérdések, lényeg az, hogy ne legyen kivallatás feeling. A vélemény egy adott dologról mindenképp jó, mert mindenki valahol egoista, és szereti a véleményét elmondani.

A mi járatban kérdés, bár gázul vam megfogalmazva, egy nőtől feltéve mindenképp azt jelenti, hogy komolyat akarsz, vagy csak ilyen alkalmis csávó vagy, aki csak a potyára vadászik. :)

Neked nem feltétlen érdemes megkérdezni ugyanezt, mert valószínűleg komolyat akarnak a nők, ha már ilyen helyre ette őket a fene. Persze van kivétel, de az úgyis látszani fog.

2023. febr. 27. 21:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként valahogy így szoktam, de ha nem nagyon van reakció, akkor folytassam mással, hogy megismerjen? Mert ilyenkor egy idő után már azért se nagyon tudok mit írni, mert úgy érzem, untatom, hiszen nem érkezik visszajelzés, csak 1-1 szavas reaciók legfeljebb, miközben én írtam 5-6 sort.
2023. febr. 27. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rohadtul túlkombinálod! Össze vissza elemzed bekezdéseken át, hogy mit hogy kérdezel, meg foglalkozást nem szabad kérdezni, meg nem reagálnak.

Eszedbe sem jut, hogy nem csak veled lehet a baj? Mármint, lehet a nőt nem érdekled igazán! Ki tudja miért, nem tudjuk, pontosan hogy van most a másik. De aki akar, az érdeklődik, és beszél. És ha nem, akkor nem azon kell agyalni szerintem, hogy hogy taktikázd össze, hogy szóba álljon veled! Elve arról kellene beszélni, ami téged érdekel, nem azt tippelgetni, hogy neki mi elfogadható. Ha untatja az egész, nem tesz bele semmit, hidd el nem rajtad múlik, miatta nem fog menni. És akkor fogd fel, hogy ez ilyen. Igen, nagyon elszomorító lehet, és sokat fogsz vele találkozni, ezért jobb ilyenkor lelépni, és kész.

Nő vagyok, nem egy undok férfi :D

Ja és, nagyon nem szeretnék olyan férfivel ismerkedni, aki ezen morfondírozik, hogy "Ezek jó kérdések, vagy unalmasak?" Tudja már, hogy mi érdekli! Én is tudom! Érdektelen emberektől mindkét oldal húzzon el, ha ő komolyan akar ismerkedni :D A foglalkozást is tök normális megkérdezni, ha valakinek gondja van ezzel, nyilván nem büszke rá, nem is szereti... mit kell ezen köntörfalazni...

2023. febr. 27. 22:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyezek az elõttem válaszolóval
2023. febr. 28. 02:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyrészről egyetértek a 14-essel, másrészt ami nekem bevált, hogy nem feltétlenül arra építkeztem, hogy MIT kérdezek/beszélek, hanem AHOGY kérdezek/beszélek. Szóval, igyekeztem inkább a stílusomat, személyiségemet átadni, mintsem ezeket a hivatalos, túl sterilen megfogalmazott kérdéseket és beszédmódot alkalmazni. Én próbáltam egyfajta mélységet, tartalmasságot átadni írásban is. Próbáltam intelligensen, érdekesen, és kellően lazán megnyilvánulni. Lássa a másik, hogy tartalmas személyiség vagy! De ez sokkal hamarabb át fog jönni az írásod stílusából, illetve a bedobott téma mélységéből, komplexitásából, érdekességéből, mintsem ilyen átlag témákból, mint "mivel foglalkozol/mit csinálsz szabadidődben?". Pláne, ha még szárazan és sterilen is van megfogalmazva. Mert meg lehet ilyeneket is kérdezni, csak akkor próbáld meg vagy érdekesen feltenni, vagy fonj köré valami körítést is, pl. hogy azért kérdezed, mert...

Valahol erre rá is kell érezni, az az igazság. Gyakorlást is igényel, mire kipuhatolod, hogyan kell kommunikálni társkeresőn. Nálam is sok kudarc kellett, mire nagyjából sikerült kipuhatolni.

Ami még fontos: képesnek kell lenned természetesen kommunikálni, nem szabad agyontervezgetni, hogy miket fogsz mondani. Az első üzenetet persze szerintem is meg kell tervezni, kimondottan az adott partnerre szabni, utána viszont természetes módon, de kreatívan kell beszélgetni. Szerintem ne annyira kérdésekre alapozz, inkább úgy fogalmazz és olyanokat mondj, ami a másikat válaszra ösztönzi saját magától. Neki kell éreznie, hogy reagálni akar az üzeneteidre, ne te akard belőle kicsikarni.

2023. febr. 28. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!