Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha már megvan valakivel a match Tinderen vagy más társkeresőn, miért nem írtok vissza?
"Első kettőnek: Akkor minek húztok jobbra valakit, vagy minek vagytok fenn egyáltalán???"
Ez a kérdés fordítva is tök jogos.
Lányok között és fiúk között is megvan az a jelenség, hogy mindnekit jobbra húznak, aztán majd a matchekből válogat.
Aztán megy a rinyálás (mindkét félről) hogy miért nem ír vissza a match. Hát azért, mert egy csomóan egyszerűen rosszul hasnzálják az appot.
6! Nem vagy kötelezhető, de akkor minek húzol jobbra valakit, ha nem akarsz beszélgetni vele? Ezeknek a társkeresőknek pont az a lényege, hogy ha külsőre tetszik valaki, akkor jobbra húzod, és ha te is tetszel neki, akkor tudtok beszélgetni... Nem értem ha külsőre tetszik, és még normálisan rád is ír, akkor miért nem válaszolsz. Én nem sírok, csak egyszerűen buta a felfogásod.
Ja és 5-nek, én nem húzok senkit jobbra, aki nem tetszik külsőre, a lányok meg főleg válogatósak, így ők se húznak mindenkit jobbra, ez hülyeség.
De az ember meggondolhatja magát. Ez nem vérszerződés, ez egy semmi kis app. Ha a való életben leszólítanak, akkor sem vagyok köteles megállni, vagy válaszolni.
Kezd kicsit elegem lenni, hogy faszik meg akarják mondani, mit illik a nőknek csinálni. Neked illene felfogni, ha ignorálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!