Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha már megvan valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha már megvan valakivel a match Tinderen vagy más társkeresőn, miért nem írtok vissza?

Figyelt kérdés
Itt most nem a szia mizu kezdetű, vagy egyéb béna kezdésekre gondolok, hanem egy normálisan megfogalmazott, helyesen leírt beszélgetés kezdésre. Gyanítom, ha már a match megvolt, akkor külsőre tetszik az illető, hogy ha meg normálisan rád ír, vagy legalább köszön, akkor illene válaszolni, nem? Vagy miért nem írtok vissza?
2023. márc. 5. 18:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
3%
Nen vagyok társkeresőkön, de nem, nem ILLENE.
2023. márc. 5. 18:04
 2/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem érünk rá
2023. márc. 5. 18:04
 3/33 A kérdező kommentje:
Első kettőnek: Akkor minek húztok jobbra valakit, vagy minek vagytok fenn egyáltalán???
2023. márc. 5. 18:15
 4/33 A kérdező kommentje:
1.! Miért nem illene, ha már megvan a match??? Tudsz erre érdemi magyarázatot adni, hogy miért ez az álláspontod?
2023. márc. 5. 18:16
 5/33 anonim ***** válasza:
63%

"Első kettőnek: Akkor minek húztok jobbra valakit, vagy minek vagytok fenn egyáltalán???"

Ez a kérdés fordítva is tök jogos.

Lányok között és fiúk között is megvan az a jelenség, hogy mindnekit jobbra húznak, aztán majd a matchekből válogat.

Aztán megy a rinyálás (mindkét félről) hogy miért nem ír vissza a match. Hát azért, mert egy csomóan egyszerűen rosszul hasnzálják az appot.

2023. márc. 5. 18:17
 6/33 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem vagyok kötelezhető arra, hogy bárkinek írjak, aki ír nekem. Online embereken sírsz. Karaktereken.
2023. márc. 5. 18:18
 7/33 A kérdező kommentje:

6! Nem vagy kötelezhető, de akkor minek húzol jobbra valakit, ha nem akarsz beszélgetni vele? Ezeknek a társkeresőknek pont az a lényege, hogy ha külsőre tetszik valaki, akkor jobbra húzod, és ha te is tetszel neki, akkor tudtok beszélgetni... Nem értem ha külsőre tetszik, és még normálisan rád is ír, akkor miért nem válaszolsz. Én nem sírok, csak egyszerűen buta a felfogásod.

Ja és 5-nek, én nem húzok senkit jobbra, aki nem tetszik külsőre, a lányok meg főleg válogatósak, így ők se húznak mindenkit jobbra, ez hülyeség.

2023. márc. 5. 18:23
 8/33 anonim ***** válasza:
6%
Szánalmas vagy kérdező
2023. márc. 5. 18:28
 9/33 anonim ***** válasza:
7, azt én értem, hogy hülyeségnek tartod, én is annak tartom, de ettől még létező jelenségről van szó. Akár tetszik, akár nem, ez van.
2023. márc. 5. 18:33
 10/33 anonim ***** válasza:
39%

De az ember meggondolhatja magát. Ez nem vérszerződés, ez egy semmi kis app. Ha a való életben leszólítanak, akkor sem vagyok köteles megállni, vagy válaszolni.

Kezd kicsit elegem lenni, hogy faszik meg akarják mondani, mit illik a nőknek csinálni. Neked illene felfogni, ha ignorálnak.

2023. márc. 5. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!