Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha már megvan valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha már megvan valakivel a match Tinderen vagy más társkeresőn, miért nem írtok vissza?

Figyelt kérdés
Itt most nem a szia mizu kezdetű, vagy egyéb béna kezdésekre gondolok, hanem egy normálisan megfogalmazott, helyesen leírt beszélgetés kezdésre. Gyanítom, ha már a match megvolt, akkor külsőre tetszik az illető, hogy ha meg normálisan rád ír, vagy legalább köszön, akkor illene válaszolni, nem? Vagy miért nem írtok vissza?
2023. márc. 5. 18:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Na de ha meg utálod a nőket, inkább örülj, hogy nem írnak.
2023. márc. 5. 19:51
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem utálom a nőket, csak ezt a felfogást. Ugyanez igaz férfire is, ha ugyanezt megcsinálja. Mindegy itt a nem, csak mivel én férfi vagyok, erről az oldalról van tapasztalatom.

És továbbra is tartom magam ahhoz, hogy mivel társkeresőről van szó, a match szimpátiát jelent, legalábbis kinézetre, és ha normálisan írok valakire, akivel MÁR MEGVAN A SZIMPÁTIA, akkor nem gondolnám, hogy nagy elvárás lenne egy nyomorult válasz. Ha pedig a kedves rosszul használja az appot, akkor ugyebár nem én vagyok a hülye, ebből szintén az következik, amit már írtam, hogy érthetetlen, logikátlan ez a felfogás, szóval nem én használom az appot, és nem én vagyok az ostoba.

2023. márc. 5. 20:02
 23/33 anonim ***** válasza:
19%

Nem logikátlan az, hogy mások máshogy gondolkodnak a dolgokról. Senki nem ostoba, csak mert mást vár el ezektől az oldalaktól.

Szerintem nagyon rá vagy erre feszülve. Semmit nem fogsz tudni csinálni, hogy megváltoztass másokat, egyedül magadat tudod. Ez tényleg olyan dolog, amit el kell engedni. Aki nem válaszol, attól amúgy se akarj semmit, nem illetek össze.

2023. márc. 5. 20:08
 24/33 A kérdező kommentje:
Nyilván nem is akarok attól már senkit, aki válaszra sem méltat, én csak a miértekre keresem a választ, amit azok tudnak megadni, akik ezeket csinálják. Az a gond, sokan bele sem gondolnak, hogy egy nyomorult azért megy fel társkeresőre, mert boldog akar lenni végre valakivel. Lehet élőben nehezebben ismerkedik, meg amúgy sem lehet már utcán ismerkedni, mert mindenki a telefonjába bele van bújva, vagy fülhallgató van a fejében, stb. De nem is ez a gond. Hanem hogy ezek által egy félig meddig önbizalomhiányos ember megpróbál ismerkedni, nagyritkán összejön egy match valakivel, aztán még az sem ír vissza. Ez a 10/5-ös önbizalom leesik 10/1-re, aztán még mi vagyunk a rosszak, ha ezen fennakadunk, hogy miért nem kapunk választ, ha amúgy meg felőlünk egy teljesen normális kommunikáció van. És nem, nem mindenki csak dugni akar, aki fenn van társkeresőn, valaki normális boldog kapcsolatot szeretne.
2023. márc. 5. 20:15
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Fuh, napihiszti...
2023. márc. 5. 20:16
 26/33 anonim ***** válasza:
25%
Ezt kéne megváltoztatni, hogy az önbizalmad ne idegenektől függjön. Ez hosszútávon nagyon káros.
2023. márc. 5. 20:18
 27/33 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lenne, ha az idegenek is logikusan állnának hozzá a társkereső appokhoz, nem pedig ostobán használnák, nem?
2023. márc. 5. 20:24
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet, írok párat, ami hirtelen eszembe jut.

1. Lehet te úgy érzed, hogy normálisan írtál neki, de lehet számára meg nagyon sablonos, mert pár napon belül te vagy a 10. aki ugyanezzel indít és unalmas számára újra és újra ugyananazokat a köröket lefutni. Nyilván vannak tipikus ismerkedés eleji kérdések, szóval nem azt mondom, hogy a te hibád, de az ő oldala is érthető szerintem, hogy inkább olyannal beszélgetne, aki érdekesebbnek tűnik. Eseleg próbálj belecsempészni egy kis humort vagy valami egyedibbet és ne azt írd, hogy szimpatikus, lenne-e kedve ismerkedni. Ha sokan írnak neki, muszáj valami alapján válogatni, nem tud egyszerre 20 férfival ismerkedni. Annak válaszol, aki első benyomás alapján a legszimpatikusabb.

2. Az előző párja, mikor nem csak a szöveg dönt, hanem az, hogy ki tetszik neki jobban. Lehet te is tetszel neki, azért lett match, de elsőre azokkal beszél, akik leginkább az esetei, mindenki nem fér bele az idejébe.

3. Épp jól alakul valakivel már és rá fordít energiát, nem kezd bele új beszélgetésbe. Lehet még korábban húzott téged jobbra és mivel még nem biztos, hogy lesz bármi abból, így nem törli magát meg nem is utasítja vissza a többieket, csak addig nem válaszol másoknak.

4. Csak külső alapján húzott jobbra, a profilodat pedig csak azután nézte meg, hogy írtál neki és ezzel együtt már nem vagy szimpatikus neki.

5. Az is lehet, amit már többen írtak, hogy válogatás nélkül jobbra húz mindenkit és utána válogat. De ez inkább férfiakra jellemző, nem hinném, hogy többnyire erről lenne szó. Lehet persze, hogy egófényezésből match-eket gyűjt, de az első 4 opciót ennél valószínűbbnek tartom.

2023. márc. 5. 20:26
 29/33 anonim ***** válasza:
A fiúk sem írnak vossza mind, nyugi. Nem igazán értem, de ez van...
2023. márc. 5. 21:00
 30/33 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, de senkinek semmilyen behatása arra, hogy mások mit milyen céllal használjanak, így ezen vergődni ostobaság.
2023. márc. 5. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!