Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha már megvan valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha már megvan valakivel a match Tinderen vagy más társkeresőn, miért nem írtok vissza?

Figyelt kérdés
Itt most nem a szia mizu kezdetű, vagy egyéb béna kezdésekre gondolok, hanem egy normálisan megfogalmazott, helyesen leírt beszélgetés kezdésre. Gyanítom, ha már a match megvolt, akkor külsőre tetszik az illető, hogy ha meg normálisan rád ír, vagy legalább köszön, akkor illene válaszolni, nem? Vagy miért nem írtok vissza?
2023. márc. 5. 18:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos a lányok saját maguk sem tudják, hogy mit miért csinálnak, teljesen megértem a kérdezőt, ugyanígy van nálam is. Match megvan, írok, aztán semmi válasz.
2023. márc. 5. 18:35
 12/33 A kérdező kommentje:
9. Igen, tudom hogy létező jelenség, tapasztalom. Erre a létező jelenségre keresek érdemi választ, de még nem kaptam.
2023. márc. 5. 18:37
 13/33 anonim ***** válasza:

12, nem, te arra keresel választ miért nem válaszolnak ha match. Én meg mondom, hogy azért, mert ész nélkül jobbra húznak és csak a matchekből válogatnak. Ezért nem válaszolnak neked.

Az, hogy ezt az ész nélküli húzogatást miért cisnálják... hát mert igénytelenek és hülyék:D

A probléma csk az, hogy ezt nem lehet kiszűrni, ki az aki tudatosan és ki az aki ész nélkül húz jobbra másokat.

2023. márc. 5. 18:38
 14/33 anonim ***** válasza:
11%

Idegenekkel szemben vannak elvárásaid. Azt kell felfognod, és ezt minden rossz nélkül mondom, hogy ezek az emberek nem tartoznak neked semmivel.

Ha ide megírom neked, hogy küldök egy milliót, írd meg a bankszámlaszámod, az semmire nem fog engem kötelezni. Ugyanúgy, mint egy akármerre húzás egy társkereső appban. Az, hogy itt kiakadsz ezen, ugyanolyan, mintha a meg nem kapott egy millión sírnál.

Bezárod magad egy mentális börtönbe azzal, hogy elvársz egy viselkedést olyan emberektől, akiket nem ismersz és nem tartoznak neked semmivel.

2023. márc. 5. 18:45
 15/33 A kérdező kommentje:

10.! Miért gondolod meg magad? 1 nap alatt megváltozik a férfiideálod kinézetre? Vagy mit gondolsz meg? Nem értem.

14. A két dolog nem összehasonlítható. Szerinted nagy elvárás, hogy ha megvan egy kölcsönös szimpátia külsőre, akkor válaszoljon egy üzenetre? Most úgy őszintén. Ez nagy elvárás?

2023. márc. 5. 18:56
 16/33 anonim ***** válasza:
11%

Ugyanaz a két dolog. Nem nagy elvárás, hanem semmi jelentősége. A szüleidtől, barátodtól elvárhatod, hogy egy már létező kapcsolatban válaszoljanak neked, de egy idegentől nem. Vagyis elvárhatod, de dühös leszel állandóan.

Még egyszer: számonkérsz egy idegent az interneten.

2023. márc. 5. 19:13
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem számonkérek, hanem érdemi magyarázatot várok a jelenségre, de nem kaptam azóta sem.
2023. márc. 5. 19:22
 18/33 anonim ***** válasza:
25%
Ez a magyarázat. Mások nem veszik ezt annyira komolyan, mint te.
2023. márc. 5. 19:26
 19/33 A kérdező kommentje:
Tök fölösleges fenn lenni valakinek, ha amúgy nem akar ismerkedni, vagy legalább beszélgetni olyannal, aki neki is szimpatikus. Értelmetlen, logikátlan, ostobaság. Bár mit is várunk a mai nőktől. Mást erre nem tudok mondani.
2023. márc. 5. 19:41
 20/33 anonim ***** válasza:
46%

Továbbra is abból indulsz ki, hogy te szimpatikus vagy neki, pedig erről nincs infód. A match a rossz hasnzálat miatt nem jelent semmit.

"bár mit is várunk a mai nőktől" - na mondjuk ilyen szöveggel hiába jutsz el az első mondatig, a másodikon elhasalnál...

2023. márc. 5. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!