Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanazzal a lánnyal matchelek Tinderen, Badoon és Facebook társkeresőn már sokadjára, de nem képes visszaírni soha, sehol. Vajon miért?
Nem bot, mielőtt valaki ezt írná, mert normális Facebook és Instagram profilja van.
26F
Nem akar semmit, csak szívat. Én egy lánnyal négyszer, vagy ötször matcheltem, de nemcsak Tinderen, hanem Badoon is. 😂 Egyszer sem volt képes visszaírni 😂😂😂
Pedig alapvetően tetszett volna, de nyilván vannak nálam sokkal jobb pasik is, akiknek visszaírnak.
Ez egy ilyen biznisz!
Mert miért ne... nem vettem én ezt sosem olyan véresen komolyan
¯\_(ツ)_/¯
😂😂😂
PS.: úgyis jól lepontozzák majd ezt is, nem érdekel XD
Velem volt olyan, hogy tinderen jobbra húztam az adatlapja alapján szimpatikus srácot, aztán miután beszéltünk pár szót, rájöttem, hogy egyáltalán nem az esetem. Végül bele is untam a társkeresésbe, töröltem az appot. Később regisztráltam fb társkeresőre, ott újra jobbra húztam a srácot. Nem hagyott mély nyomott bennem, egyszerűen nem emlékeztem rá, szimpatikus volt ott is az adatlapja alapján. Egyből írt is, hogy tinderről eltűntem, nekem meg csak a stílusából esett le, hogy b*sszus, tényleg, vele beszéltünk.
Nem értem azokat a fiúkat sem, akik jobbra húznak valakit, aki eltűnt, vagy csak nem reagált, vagy esetleg el is búcsúzott tőlük, aztán azon agonizálnak, hogy 100. alkalomra miért nem ír nekik a lány. Mert mégsem vagytok annyira szimpatikusak, lehet unalmas üzenettel nyittok... tényleg igaz, hogy még egy átlagos csajra is özönlenek a lájkok és az üzenetek. A lányok csak válogatnak a jelentkezők közül.
Amíg a Tinderen voltam, egy fix match-em mindig volt egy csajjal, ahányszor csak újra regisztráltam. Sosem válaszolt, egy idő után már csak azért írtam neki is mindig, mert szórakoztatott a helyzet.
Aztán egyszercsak visszaírt, beszélgettünk pár órát, ami arra volt jó, hogy soha többet ne húzzam jobbra, végtelenül egyszerű teremtés volt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!