Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok fent Facebook-on, se társkeresőn, a való életben meg csak munkába és boltba járok, mennyi esélyem van barátnőre?
Ugyanebben a helyzetben vagyok , én úgy 1%-ra becsulnem.
Akár elkezdhetnènk lottózni is.
Szerintem nulla, hacsak nem kezdesz ki valakivel a boltban, ha sűrűn jársz oda lehet beszélgetni.
Nincsen társaságod, barátaid, nem sportolsz, valami, akármi?
Régebben voltak barátaim, de megszakítottam velük a kapcsolatot, mindegyiknek lett barátnője akiket elhordtak a közös estékre és kellemetlenül éreztem magam emiatt, szóval szép lassan köddé váltam és nem kommunikáltam velük többé.
Csak akkor hagyom el a lakást ha munkába megyek vagy ha boltba
Boltokban max akkor fognak felfigyelni rád, ha jóképű vagy.
egyéb esetben felejtsd el.
Szóval ha nem vagy jóképű akkor az esélyed ...hát igen kb. 1%
Olyan ez mint a horgászat! Ha otthon ülsz nem lesz halad. Ha csak egy zsinórra kötsz egy gombostűt, akkor már van 0.00001%-od. Ha veszel normális felszerelést, akkor már 1%. Havan jó csalid, akkor már 50%. Ha több pecabotod van remek csalival, ismered az elméletet is és jó helyre mész vele, akkor már 90%.
Sajnos ilyen a csajozás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!