Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem használják a Facebook társkeresőt még
Budapesten se?
Figyelt kérdés
3 napja regisztráltam tinderre, badoora és facebook társkeresőre egyszerre. Badoon 51, tinderen 56, facebook társkeresőn pedig 0 like! Teljesen kitöltöttem a profilomat, nem értem hogy lehetséges ez. Ennyire nem használják?
Mondjuk egyrészt a lányok színvonala alacsonyabb facen, szóval lehet out of leaguenek gondolnak, másrészt több az idősebb(25 körüli), mint a 16-21 éves, aki a fő "likeoló korosztályom". Valószínűleg ez van még benne amellett hogy kevesebben használják
2022. júl. 23. 13:29
2/19 anonim válasza:
én eddig csak ezen az oldalon hallottam a facebook társkeresőről.
2022. júl. 23. 13:38
3/19 anonim válasza:
Én ott ismertem meg a páromat. Budapesten lakunk mindketten.
És nekem volt bőven likeom. Tinderen több, de tinderen minden pasi minden nőt jobbra húz. Fb társkeresőn nem
2022. júl. 23. 14:21
4/19 anonim válasza:
A lájkolásokat és azok számát semelyik társkeresőn, semmilyen következtetés levonására nem szabad alapul venni. Ennek fő oka az, hogy mindegyik társkeresőn sokan vannak, akik az esélyeik növelése érdekében nyakló nélkül mindenkit lájkolnak. Az ugyanis semmibe nem kerül és nincsen felső limitje. Ha egy nap nem lehetne mondjuk 5-nél több embert lájkolni, akkor más lenne a helyzet. De így sokan el sem olvassák a bemutatkozást és percenként lájkolnak mondjuk 30 embert, aztán pedig várják, hogy ki ír vissza nekik. Engem is rendszeresen lájkolnak olyan nők, akik bemutatkozásuk alapján biztos, hogy nem lájkoltak volna, ha elolvassák az én bemutatkozásomat. Nem szabad komolyan venni.
2022. júl. 24. 07:57
5/19 anonim válasza:
Facebook társkereső 1 éve még használható volt akkor volt egyezés, mostanság 2022-ben meg semmi pedig szoktam 20 nőt szívezni de az is igaz hogy nem mindennap mert már tudom hogy lósz.rt sem ér. Még a badoo meg a tinder is jobb valamivel, de a facebook társkereső volt az egyetlen mégis ahol el tudtam jutni a randiig egy lánnyal többin a randi közelébe sem jutotta el és ezek után biztosan velem van a hiba, főleg hogy 1 normális lányt találtam akinek tényleg komoly szándékai voltak ugyanúgy mint nekem és na lám a randiig eljutottunk és mindketten megjelentünk. Biztos velem lenne a hiba hogy csak 1 ilyen esetem volt vagy ez is a véletlen műve volt csak vagy szimpla szerencse?
2022. júl. 24. 08:20
6/19 anonim válasza:
#5: Férfiként ha nem vagy feltűnően jóképű, akkor akármilyen társkeresőre is mész fel, manapság már csak az az egyetlen reális esélyed, ha nagyüzemben küldözgetsz üzeneteket. Ugyanis tapasztalataim szerint legjobb esetben is nagyjából 100-150 kezdeményező levelet el kell küldeni ahhoz, hogy abból 5-10 levelezés kialakuljon, s ezek egyikéből végül randi legyen. Én kb. 1000, személyre szóló kezdeményező levelet küldözgettem szét nőknek 3 év alatt, s ebből lett összesen 8 randim.
A jelenségnek éppen az az oka, hogy sok férfi csinálja ugyanezt, ezért a nők naponta rengeteg levelet kapnak, s mivel nincs idejük ennyi férfival levelezésbe kezdeni, egyet-kettőt kiválasztanak, akiknek válaszolnak, míg a többieket ignorálják. Sajnos ezért ha nem szállsz be a tömeges levélküldözgetős játszmába, és csak lájkolgatsz vagy csak hetente 1-2 levelet küldesz el, akkor a matematikai esélyed jócskán lecsökken.
2022. júl. 24. 09:05
7/19 anonim válasza:
Jól fogalmazol 6-os de legalább nézhetnék azt a nők is hogy melyik férfinak komolyak a szándékai melyiknek nem vagy ez ilyen nehéz? Ha az adatlap elolvasására vennék a fáradtságot és látnák hogy ez a férfi mindent kitöltött és valós adatokat adott meg ezeknek kellene esélyt adni kinézettől függetlenül mert hiába van a szőke herceg fehér lovon ha az adatlapja kamu vagy nincs kitöltve és a nyitó üzenete a saját p.nisze. Nekem normálisan kitöltött adatlapom van igazolt profilom mégis ignorálnak a nők, miközben én a jóképű hercegeknél lehet komolyabb lennék ismerkedés terén!
2022. júl. 24. 09:52
8/19 anonim válasza:
Még annyit hogy jó lenne ha úgy lenne amit én írok de társkeresőn mindenki először a képet fogja nézni az adatlapot lehet el sem olvassa vagy meg sem nézi és ha nem igazolt a profil akkor a képen akár egy kevésbé ismert modell is lehet és ennek egyaránt bedől sok férfi meg nő is. Én is az igazolt profilok jobbra húzására akarok összpontosítani mert fizetni lusta vagyok már ilyen kevés eséllyel!
2022. júl. 24. 09:55
9/19 anonim válasza:
#7: Lehet méltatlankodni, de a helyzet ettől még változatlan marad. A nők első körben 3 másodperc alatt szelektálnak a kép alapján. S még ha ezen az első szűrőn át is jutsz egy nőnél, akkor is naponta tíz másik férfival versengsz majd a megkereséseddel, akiknek legalább a fele a profilján és a leveleiben a csillagokat is lehazudja az égről, mert igazából csak kalandra vágyik, ingyen szexre. S ha valaki elég ügyesen hazudozik, akkor egy óvatosabb nőt is átejthet. Egy jó kalandért nem drága eltölteni fél órát azzal, hogy az adatlap a tökéletes férfi benyomását keltse. Egyszerűen lehetetlen megkülönböztetni a hazudozókat a többiektől. Ezért nem lehet a nőket hibáztatni. A netes társkeresés a gátlástalan szoknyavadászok áldozata lett. Aki korrekt módon keres társat a neten, annak legtöbbször frusztráción kívül ezek miatt az alakok miatt semmi más nem jut.
2022. júl. 24. 11:24
10/19 anonim válasza:
Így van.
pár másodperc alatt eldől , hogy ki tetszik ki nem.
De ez szerintem mindkét nemnél hasonló.
A társkeresőkön millió férfi van nagyon nagyon sok, és szinte esélytelen ha nem vagy valamennyire jóképű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!