Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó mennyi pénzt kell keresni ahhoz, hogy valakinek 20-25 közötti csinos, szép barátnője lehessen?
A munkaerőpiac valami katasztrófa most, ami jó hír azoknak akiknek van munkájuk, mert a mostani fiataloknak nagyon nehéz helyzetük van. Fillérekért sem találnak munkát most. Ezért nagyon sok 20-25 éves férfi az nem felel meg egy korabeli nő elvárásainak távolról sem. Azok fütyiverők.
Idősebb férfiak közül kell válogatniuk a nőknek, ha valami értelmes egzisztenciával rendelkező férfit szeretnének. Mennyi a havi nettó fizetés ami már jónak számít manapság?
Ha a csinos, szép barátnő az instán magát mutogató modell, Miss Hungary versenyző, beauty tiktokker, echte Dubai, onlyfans ribi stb. kategória, akkor sztem olyan fizu kell, amiből egy millát kb. a nőre tud költeni.
Ha nem az a kategória, akkor elég, ha igényesen néz ki, nem nagyon ronda és hasonló az érdeklődési köre a kiszemelthez. Azért az egyetemista korú csajok többsége nem gazdag pasikkal fut, hanem hasonlóan egyetemista pasival van koliban vagy felesben fizetett albérletben.
A fizetés önmagában semmi. Lakás és kocsi legyen, hitelmentesen! Na utána jöhet a fizu.
Én ezért írom ide mindig, hogy ehhez kell egy 35-45 éves férfi, megfelelő karrierrel, de mindig anyámba küldenek, és leírják, hogy 22 éveen is lehet valaki milliárdos, meg pályakezdőként is lehet 1M+ fizu, amiből pár év alatt összejön a ház, és persze azt is, hogy panel és vidéki település kizáró ok!
Uramisten :)
Még mindig itt tartunk?
Ha nem akar veled elmenni egy lány sem randira, addig kereshetsz te bármennyit.
Vagy te úgy ismerkedsz, hogy első mondatban leírod, hogy pl.: 500 nettót keresek?
Ez a kérdés arról szól, hogy mennyi pénz kell az érzelmileg fejletlen nőknek, akik csak a pénzre utaznak, vagy hogy egy egészséges kapcsolatra vágyó nőnek mi az, ami a pénzzel kapcsolatos reális igénye van?
Mert ha egészséges kapcsolatra vágynál, nem csak szexre, akkor először ahhoz azt kellene megértened, hogy a nő nem egy szolga, akit pénzért megvehetsz. És ha képes vagy egy érző lényként tekinteni a nőre, akkor leszel egy olyan kapcsolatra, ahol valahogy nem a pénzügyi rész lesz a lényeg a nő számára. De ehhez kell egyfajta érettség, amin még dolgoznod kell.
"A munkaerőpiac valami katasztrófa most, "
Ez nem igaz, én is és a feleségem is meg a barátnője is alig 2 hónap alatt találtunk másik, jobban fizető állást. Abból a 2 hónapban volt egy karácsony meg egy szilveszter is.
A mostani barátomnak 780 a nettója, pár éve meg egy oylan sráccal jártam, aki egyetemistaként havi 50-60 ezret keresett diákmunkából...
Nem biztos, hogy csak ezen múlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!