Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó mennyi pénzt kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó mennyi pénzt kell keresni ahhoz, hogy valakinek 20-25 közötti csinos, szép barátnője lehessen?

Figyelt kérdés

A munkaerőpiac valami katasztrófa most, ami jó hír azoknak akiknek van munkájuk, mert a mostani fiataloknak nagyon nehéz helyzetük van. Fillérekért sem találnak munkát most. Ezért nagyon sok 20-25 éves férfi az nem felel meg egy korabeli nő elvárásainak távolról sem. Azok fütyiverők.

Idősebb férfiak közül kell válogatniuk a nőknek, ha valami értelmes egzisztenciával rendelkező férfit szeretnének. Mennyi a havi nettó fizetés ami már jónak számít manapság?

ma 15:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Magyarországon az emberek 91,4%-a saját tulajdonú lakásban lakik. Európában csak Koszovóban, Albániában és Romániában magasabb ez az arány.

Nem értem mi ez a hiszti a lakásárak körül, amikor az csak a társadalom 8,6%-át érinti.

ma 16:31
 22/33 anonim ***** válasza:
62%

21

Te látod a logikát abban, amit írtál?

ma 16:34
 23/33 anonim ***** válasza:
76%

21

Nos, akkor tényleg nem értem, mi a probléma :))))

ma 16:36
 24/33 A kérdező kommentje:

Az a logika benne, hogy nekünk magyaroknak nagy előnyünk, hogy rengeteg ingatlan van a lakosság kezében, míg Németországban csak 41% körüli a lakásbirtoklók aránya. Igaz, a fizetésekhez képest megfizethetőbb bérelni, de valamit valamiért.

Nálunk mindenkinek van sajátja, de a bérek alacsonyak és nincs munka.

ma 16:38
 25/33 anonim ***** válasza:
62%
A 17. hozzászólásban feltett kérdésre csak véletlenül nem válaszoltál?
ma 16:50
 26/33 anonim ***** válasza:
ma 16:57
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
Egy fiatal, 25 éves fiúnak még nem kell semmit kompenzálnia. Elég ha jól néz ki és van benne potenciál, simán összejön fiatal lánnyal. Az idősebb, csúnya pasiknak kell csak pénzzel kompenzálni, ott viszont szerintem havi másfél misi a legalja, hogy tudja kompenzálni, hogy öreg és csúnya.
ma 17:01
 28/33 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon érdekelne, hogy hogy jött ki ez az arány. Én abszolút nem ezt tapasztalom a környezetemben, és a hírek alapján se ezt látom.

Mi pl a párommal hivatalosan nem bérlünk, de nincs is saját tulajdonú ingatlanunk. Nem tudom, ez a statisztika minket hova számolt például.

ma 17:02
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a kérdés, hogy jelenleg mennyit keres, hanem hogy mi a munkája.

Ha alkalmazott (amit én csak simán rabszolgaságnak hívok) akkor hosszútávon semmi kilátás, manapság az is csoda-számba megy ha egy cég inflációval növeli a fizukat. Egy alkalmazottnak az életminősége örökre pont olyan marad, mint az első munkanapján.

Csak a vállalkozók jöhetnek szóba, mivel egyedül abban van potenciál. Egy vállalkozás felfuttatása idő és munkaigényes, de ha megvan, nem havi 500 ezrekkel kell beérni, hanem évi 50-100 millió osztalékkal, ami azért nagyon más. És ez nem elrugaszkodott összeg, egy átlag villanyszerelő kft tulaj ennyit vesz ki, vagy egy átlag vendéglátós. AZ IT-ről nem is beszélve, ott a sokszorosát is ennek.

ma 17:37
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Ha regisztralok bármilyen allaskereso portalra, utana napokig csorog a telefon, h menjek oda dolgozni, brt 1.2-1.4M.ert.

ahol vagyok, csaknazert maradok, mert barmennyit lehetek otthonrol. 29 vagyok

ma 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!