Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki 45 és 50 közötti és még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

Mit tudnátok mondani neki?

Biztatnátok vagy ez az élet elúszott?

2017. ápr. 18. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért nem volt eddig még barátnője?

Ha pl pap volt, akkor biztatnám. De ha semmi oka nem volt a cölibátusának, akkor azt tanácsolnám neki, hogy sürgősen menjen el agyturkászhoz, mert nagyon beteg lehet a feje.

2017. ápr. 18. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem el... Van egy ilyen kollégám. 40éves családi házat épített és egy kutyája van. Kicsit molett és szerintem fizetős nőn kívül senkije nem volt még.
2017. ápr. 18. 22:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Második válaszolnak.

Ismerősöm is ilyen. Bár semmi állata nincs. Egyedül él. Felső vezető. Nem meleg.

Felesége volt egy-két évig (nem barátnőből lett feleség, no kölök). Először k•rvával vesztette el. Több fizetős nőnél is volt.

2017. ápr. 18. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
"Ismerősöm is ilyen......... Először k•rvával vesztette el. Több fizetős nőnél is volt." És mindezt neked elmondta, te meg kiteregeted.
2017. ápr. 18. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha volt felesége akkor volt már tartós kapcsolata...
2017. ápr. 18. 23:19
 6/11 A kérdező kommentje:

4-nek:

Nem teregetek ki senkit!

Csak véleményt kérdezek!

Írtam nevet? Címet? Küldtem róla képet?

Akkor teregetném ki ha konkréten valakit kibeszélnék.

Így kérdezek hogy tegyük fel, hogy.. ? Ugyan az!

2017. ápr. 18. 23:27
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Még nem volt barátnője... De felesége volt, és nem is szűz....

Te mit szívtál, mielőtt egy ilyen remek kérdés felbuggyant az agyadba? :D

2017. ápr. 19. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Probalkozzon penzehes huszoneves kislanyoknal. Ott van kereslet ra. Sose keso felebrednie. Mindenkinek megvan a maga problemaja! Valakinek meg nincs semmije. N
2017. ápr. 19. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Valami rossz beidegződése/hozzáállása van. Nem egy dagadt vagy ronda vagy a kettő együtt egy emberben láttam akinek van felesége, vagy szép barátnője. A férfiak nem a külsejükkel hódítanak (maximum a tinik körében). De aki 40 évesen is ezen a szinten van, vagy azt hiszi ezen múlik, ott komoly önértékelési problémák súlyosbodtak el, ami a viselkedésére is kihat.
2017. ápr. 19. 08:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja előző voltam, és most olvastam hogy felesége volt 1-2 évig. Mondjuk inkább most már az érdekelne, te kije vagy neki, vagy mit foglalkozol vele. Mi késztet arra hogy rajta agyalj? Nálad is van baj...rendesen :D
2017. ápr. 19. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!