Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy fekete fiú és egy magyar lány közötti kapcsolatról?
Én egy ideje együtt vagyok egy "fekete fiúval", és nem a bőrszínéből adódtak a problémáink. Korkülönbség nálunk is hasonló, de ez 30 körül annyira nem problémás. Az én szüleim tudnak róla, elfogadták (edzettek, állítottam be már hozzájuk meghökkentőbb pasival is), az ő családja csak annyit tud, hogy barátok vagyunk. Cikisebbek a vallási, kultúrák közti különbségek, a nyelvi problémák, no meg a nagyon eltérő élettapasztalatok. Viszont nem unalmas a kapcsolat. :)
Sok sikert hozzá, ha komolyabban gondolod.
Miből gondolod egyik előző válaszoló, hogy gyereke/gyerekei lesznek tőle a kérdezőnek? Még össze sem jöttek, de már erre kell gondolni, hogy majd milyen gyerekek/unokák lesznek?
Másik előző: miért, a feketék nem lehetnek rendesek?
Nem azért én sem tudnám elképzelni magam egy feketével, kis koromban féltem tőlük, de szerintem csak mert a "sötét" szín miatt ijesztőbbek, illetve nem annyira megszokottak. De azért mert vannak ország, illetve kontinens határok, meg különböző rasszok, miért csak ugyan olyan bőrszínű párt lehetne választani?
Kérdező, szerintem beszélj róla a szüleidnek, apránként adagolva, ha nem rasszisták, sztm nem lesz gond.
Semmi bajom nincs a "feketékkel" bár kapcsolatot nem kezdenék velük, mivel nem tetszik a sötét bőr (itt már a szolárium barnára is gondolok) de én pl az ázsiai fiúkért vagyok nagyon nagyon oda, és anyámnak már meg mondtam hogy "Anya, nekem ázsiai férjem lesz!!" nem igazán tetszik neki, de ez engem nem érdekel, mivel nekem az kell és kész, ha szereted és rendes akkor vágj bele, egyszer élsz :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!