Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-25 év közötti fiúk amelyikő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év közötti fiúk amelyikőtöknek nem volt még barátnője! Szerintetek mi az oka?

Figyelt kérdés

Ti biztok abban hogy lesz valamikor?

Legyszi a korodat is!

Köszi

22f

2019. júl. 4. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy ki sem mozdulok otthonról.
2019. júl. 4. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ocsmányak születtem és ez miatt lúzer lettem! Igaz pár mázsás csaj érdeklődött felém de nekem nem jön be a zsír! Az átlagos vékony lányok már le sem szarnak a gyönyörűekről meg ne is beszéljünk! Szóval nem lesz soha! 24f
2019. júl. 4. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Túlsúlyos vagyok (+25 kiló) és nem szeretem az emberek közelségét, ezáltal társaságba sem járok. Bízni bízok, annak ellenére, hogy ezen az oldalon gőzerővel próbálják az emberből a szemernyi motivációt is kiirtani az egyébként állandóan az empátiát és a jóindulatot hirdető vadbarmok. Ettől még egyre kevesebb reményem van, sajnos a nagy számok törvényében reménykedhetek már csak.

26/F

2019. júl. 4. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Sokáig vagyok hajlandó várni az igazira, mint az élet minden területén :)

24f

2019. júl. 4. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:

f20 voltak ajánlatok voltak lehetőségek valamiért olyan a személyiségem hogy az igait akarom... nem vágyom kalandokra menetekre egy nő kell akit tényleg szeretek és szeressen viszont és legyen csak az enyém!....

sosem éreztem a szikrát vagyis csak mostanáig nem...

van valaki aki nagyon megtetszett... csinos kedves szép jó a humora de nagyon meg tudja keseríteni az életemet vannak elveim (férfi ego..) amikkel szembe megy... nagyon utálom a ríbancos öltözködést de sokszor előfordult a tevepata fenék villantás na meg mostanában a több dekoltázs mutatása... (még az útobit elnézem de az első kettőt nem!) lehet ez másnak semmiség de nekem nem az próbálok minden nap tisztességes/keményen dolgozó férfiként élni már csak ő érte is... de így egyre több időt tudok meg róla rájöttem elég sok mindenbe hasonlítunk (ez nem biztos hogy jó dolog... vannak hibáim, rossz szokásaim! és az sem biztos hogy a jó dolgokban is hasonlítunk habár a humor érzékünk szinte hasonló csak remélni tudom hogy a jó dolgok is egyeznek...) most udvarolgatok neki remélem jól fogja venni a közeledésemet habár nemrég megjegyeztem neki hogy kezd úgy öltözködni mint egy olcsó szuka :S igen ez az egyik félig rossz/jó tulajdonságom kimondom az igazat és azokat a dolgokat amik szembe mennek az elveimmel! de lehet hogy most csak ezzel összezavartam... mert előtte nagyon szép dolgokat mondtam neki

anyámat meg kérdeztem hogy általában a lányok miért öltözködnek így, azt mondta mert önbizalom hiányosak

ez az alap jelleméből lehet hogy igaz hát hogy lehet valaki önbizalom hiányos ha ilyen gyönyörű és sikeres?! :O hogy még egy olyan srácra is hatással van aki lázad a világgal szembe és folyton önfejű és szinte céltalan volt...

2019. júl. 4. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Sose foglalkoztam a témával annyira hogy legyen kapcsolatom. Viszont mostanában elkezdtem számolni mennyi lehetőségem lenne és 2 hónap alatt 6-7 alkalom is volt amikor lehetett volna valami. Tegnap is egy csajjal mentünk haza oktatásról és egy hosszú utcán keresztül beszélgettünk. Amikor elérkeztünk a kereszteződéshez akkor látszott rajta hogy vár hogy merre megyek vagy megyek-e vele tovább. Persze én szépen elköszöntem és hazafele indultam... ez is például egy ilyen lehetőség volt szerintem.

30f

2019. júl. 5. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!