Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Amelyikőtöknek 5 és 10...

Fiúk! Amelyikőtöknek 5 és 10 cm közötti hosszúságú haja van, az mit tesz rá, hogy megmaradjon a sérója? Illetve nap végén kimosod belőle?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdem, mert magamhoz képest már eléggé megnőtt a hajam /8-10 centis/, és sokszor szenvedek vele. Zselézni szoktam, de a hossza miatt sajnos már elég sok mennyiséget kell rátennem, hogy megtartsa a hajamat. 6-os erősségű, fekete tubusos Schwarzkopf Taft-ot használok. Meg vagyok vele elégedve.

Csak az a gond, hogy mivel sokat teszek rá /különben nem tartja meg/, így nap végére annyira kemény lesz a hajam, hogy ki kell mosnom, mert utálok úgy aludni. Habár az is igaz, hogy a zselét rövidebb hajnál is ki szoktam mosni nap végén.

Viszont érdekelne valami más megoldás. Mondjuk hamarosan levágatom újra a hajam, de addig kéne valami átmeneti megoldás. Zselén kívül mi van még, ami tart? Próbáltam egyszer lakkot, de körülbelül semmit sem csinált... Csak ragacsos lett a hajam tőle. :S

2012. okt. 26. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ne zselét használj, hanem waxot. Szárítsd meg a hajad, majd waxozd, majd kicsit megint száríts rá.

A wax nem fog megkeményedni, és nem is csillog, egyszerűen jobb, mint a zselé.

2012. okt. 27. 11:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha csillog, az nem zavar. :) Inkább az, hogy nap végére megkeményedik a séróm. A wax amúgy megtartja a frizurát? Olvastam, hogy valaki írta, hogy neki nem tartott semmit. :S

Te nap végén kimosod a hajadból? Habár szerintem sokan nem mossák ki, pl. a hosszú hajú nők a lakkot. Mert ugye nem mostak minden nap hajat.

2012. okt. 28. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
*mosNak
2012. okt. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!