Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak hogy megmaradjon...

Mit csináljak hogy megmaradjon az egyenesség?

Figyelt kérdés
szoktam vasalni a hajam és ugye reggel tök szép egyenes de mire beérek a suliba visszagöndörödik..mit csináljak hogy full egyenes maradjon? (nem fogok ráfujni egy kiló hajlakkot)

2012. okt. 17. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Én egyenesre szoktam beszárítani. Még vizesen tolok rá egy kicsit a Kallos hajegyenesítő balzsamjából + az avon hajvégápoló olajából. Beszárítom egyenesre. Reggel kivasalom, egy adag olaj az Avon hajvégápolójából(bár én, az egész hajamra teszek egy leheletnyit) és ma is tökéletesen egyenes marad. (szerintem nem sokat számít, de használok hővédőt is szárítás meg vasalás előtt)

Régen nekem is voltak ilyen jellegű gondjaim :) Tépett(vagy lépcsőzetes :P) hajam van :)

2012. okt. 17. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a waxszal megoldódtak az ilyen jellegű problémáim.

Hajmosás után teszek hővédőt a hajamra, beszárítom, majd másnap reggel kivasalom a hajam. Hajvasalás előtt is fújok rá egy kis hővédőt. Vasalás után egy kicsi waxot eloszlatok a kezemen és átfésülöm a kezemmel a hajam. Így minimális wax kerül a hajamra, nem látni, nem érezni, de fixál és egyenes marad a hajam. :)

2012. okt. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!