Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 18-25 év közötti férfi/fiú, aki még soha nem csalta meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen, akkor miért nem csalta meg? A lány úgy viselkedik? Hogy viselkedjen egy lány,hogy ne legyen megcsalva? Mégcsak nem is játszottatok a godolattal sem fiúk? Köszi a válaszokat, tudom hogy hülyéket kérdezek,de engem ezek nagyon érdekelnek.2017. máj. 9. 16:28
1/15 anonim válasza:
Ha otthon telezabálom magam,akkor nem megyek máshová enni.
2/15 anonim válasza:
1.: remélhetőleg nem csak ennyi tart vissza ettől, hanem a gerinced is
3/15 anonim válasza:
addig nem csalok ameddig engem sem,amit kapok azt adom
4/15 anonim válasza:
Én már elmúltam 25, de soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem. Ha úgy éreztem, szakítottam.
5/15 anonim válasza:
Van.
A fordított eset miért nem érdekel?
6/15 anonim válasza:
Van. 25F
Persze meg nem volt baratnom, igy nem volt kit megcsalni. Bar amugy is gerinctelenseg lenne tolem.
De a kerdesedre a valasz igen, van. :D
7/15 anonim válasza:
Jelen.
Azért nem csaltam meg, mert nem vagyok gerinctelen, nem a nő viselkedésétől függ, hogy megcsalom-e.
8/15 anonim válasza:
35 is elmúltam, de még egy barátnőm sem csaltam meg.
Ha nem működött, inkább elváltak útjaink. Sajnos azok
közé tartozok, akiknek még vannak elvei, és ez is
közéjük tartozik.
9/15 anonim válasza:
Ha van gerince! Ha othon "telizabálhatod magad" ( szerintem azért ez tudjatok mitt jelent) akkor persze, hogy nem. Én mar gondoltal játszottam! És nincs olyan férfi aki nem játszott volna a gondolattal, hogy milyen lenne azzal a csajjal meg ilyenek. De az csak gondolat! És en alap elvből se csalnom meg a barátnőm.
10/15 A kérdező kommentje:
és ha a gondolattal eljátszotok,attól még nektek a barátnőtök a legszebb?
2017. máj. 9. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!