Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok fent Facebook-on, se társkeresőn, a való életben meg csak munkába és boltba járok, mennyi esélyem van barátnőre?
Társkereső nem kell, de FB-n legyél fent! Ne társkeresőnek használd, de legyél fent! Elmondom miért!
A nők többsége nem szeret direkt módon ismerkedni, vagyis azt nem veszi jó néven, ha leszólítod, stb. (ha csak nem vagy átlagon felüli kinézetű, de most vegyük azt, h átlagos vagy). Sőt, ha esetleg egy társaságban megismersz egy új nőt, bemutatnak neki, pl. munkahelyen vagy máshol, átlagos férfiként ott sem működik ez a direkt párkeresés, h elhívod, stb.. Legalábbis rögtön nem.
És itt jön a képbe a FB. A nők döntő többsége folyamatosan azt böngészi, ha megismer vagy csak lát valakit, aki kicsit is érdekli, azonnal megpróbál rákeresni, leinfózza (akár ismerősök segítségével, stb.).
Szóval rádkeres, leinfóz téged, és ha szimpatikus amit lát, amit kiírsz magadról, képek, stb., akkor valahogy úgy fogja intézni a dolgokat, hogy "véletlenül" összefussatok, stb., és onnantól nyitott már ő is. (Mindig a nő választ, ezt ne felejtsd el, először a nő fejében születik meg a gondolat, hogy akar tőled valamit). Vagy ha kollegák vagytok, akkor vmi hülyeséggel rád ír (vagy te őrá), semleges beszélgetésekből meg majd kialakul valami. Ez így szokott működni.
Egy szóval: a FB transzparencia nagyon fontos! Sajnos, nem sajnos, aki nincs fent FB-n, azt elkönyvelik hogy egy csodabogár vagy egy közveszélyes fickó, esetleg perverz, stb..
(Tudom, mert 3 évre én is töröltem magam és ha hiszed, ha nem, a nők számára is kb megszűntem létezni, legalábbis jóval kevesebb "kalandom" volt, mint azelőtt).
PS: Most olvasom, h a mhelyeden nincsenek nők, OK, akkor az nem játszik. Azt a részt akkor fogalmazd át vmi más helyszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!