Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni a facebook társkereső szolgáltatását?
Az eddigiekben csupán olvastam arról, hogy létezik ilyen lehetőség is, mely a facebook alkalmazáson keresztül elérhető, azonban én sehol nem lelem, legalábbis ott nem az appon belül, ahol elméletileg lennie kellene az ikonjának.
Hol kell pontosan keresni, (ha netán mégsem a megfelelő helyen tettem mindezt), illetve mi lehet vajon a probléma, amiért számomra nem elérhető ezen szolgáltatás, amennyiben valóban erről van szó?
Tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Akkor érdemes mint minden másik társkeresőnél is , ha jól nézzel ki.
Ha férfi vagy és túlsúllyal akkor bele se kezdj!
Bár nem írtam ki a kérdés megjegyzéseként, de az alapvető feltételek mind teljesülnek esetemben, és természetesen mobilon kerestem elsőkörben, de ott sem elérhető.
Kedves második válaszoló! Véleményem szerint a kinézettel sem lenne gond, a túlsúly fogalma még csak nem is ismert nálam, de hát próba szerencse.
Köszönöm a tapasztalatot! Magam is kipróbáltam végül egy másik facebook profillal és a saját képeimmel a szolgáltatást, de sajnálatos módon ugyanezt tudnám én is elmondani, mint ami az utolsó válaszban szerepel.Talán nagyon kevesen használhatják a platformot, és ezért nem érkezik még csak lájk sem.
Mondhatni, időpocsékolásnak remekül betudható a használata, mondom ezt úgy, hogy én sem nézem ki véleményem szerint rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!