Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet elérni a facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni a facebook társkereső szolgáltatását?

Figyelt kérdés

Az eddigiekben csupán olvastam arról, hogy létezik ilyen lehetőség is, mely a facebook alkalmazáson keresztül elérhető, azonban én sehol nem lelem, legalábbis ott nem az appon belül, ahol elméletileg lennie kellene az ikonjának.

Hol kell pontosan keresni, (ha netán mégsem a megfelelő helyen tettem mindezt), illetve mi lehet vajon a probléma, amiért számomra nem elérhető ezen szolgáltatás, amennyiben valóban erről van szó?

Tapasztalatokat is szívesen fogadok.

2022. júl. 5. 01:37
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
18 év megvan?
2022. júl. 5. 01:57
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Akkor érdemes mint minden másik társkeresőnél is , ha jól nézzel ki.

Ha férfi vagy és túlsúllyal akkor bele se kezdj!

2022. júl. 5. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
18 év és mobilon elérhető
2022. júl. 5. 08:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Bár nem írtam ki a kérdés megjegyzéseként, de az alapvető feltételek mind teljesülnek esetemben, és természetesen mobilon kerestem elsőkörben, de ott sem elérhető.

Kedves második válaszoló! Véleményem szerint a kinézettel sem lenne gond, a túlsúly fogalma még csak nem is ismert nálam, de hát próba szerencse.

2022. júl. 5. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb oldalt a külön menüben kellene előjönnie, már nem emlékszem pontosan, de lehet a play áruházból külön kellett-e telepíteni. Amúgy szerintem vacak. Bő 1 hónapja vagyok fenn, nem tartom magam rossz pasinak, de egy kedvelést sem kapok, viszont valamiért az oldal időnként dob eggyezést, de olyanokat akikre én tuti nem szavaztam, mert pl idősebbek mint akiket keresek.
2022. júl. 15. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tapasztalatot! Magam is kipróbáltam végül egy másik facebook profillal és a saját képeimmel a szolgáltatást, de sajnálatos módon ugyanezt tudnám én is elmondani, mint ami az utolsó válaszban szerepel.Talán nagyon kevesen használhatják a platformot, és ezért nem érkezik még csak lájk sem.

Mondhatni, időpocsékolásnak remekül betudható a használata, mondom ezt úgy, hogy én sem nézem ki véleményem szerint rosszul.

2022. júl. 18. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!