Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha már megvan valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha már megvan valakivel a match Tinderen vagy más társkeresőn, miért nem írtok vissza?

Figyelt kérdés
Itt most nem a szia mizu kezdetű, vagy egyéb béna kezdésekre gondolok, hanem egy normálisan megfogalmazott, helyesen leírt beszélgetés kezdésre. Gyanítom, ha már a match megvolt, akkor külsőre tetszik az illető, hogy ha meg normálisan rád ír, vagy legalább köszön, akkor illene válaszolni, nem? Vagy miért nem írtok vissza?
2023. márc. 5. 18:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
47%

Az is egyszerűbb lenne, ha az emberek nem szemetelnének, nem bántanák egymást, az iskolában a diákok figylenének és tanulnának, a munkahelyeken az emberek nem lébecolnának hogy másoknak kelljen elvégezniük a szarul vagy sehogy elvégzet tmunkát stb...

..Egyszerűbb lenne, ha a vezetők arra törekednének, hogy élhető közeget és egészséges, kiegyensúlyozott embereket "hozzanak létre"...

Dehát a világ nem így működik. Jó lenne, de sajnos nem az. Persze egy nagyon picit tehetsz a dologért a példamutatással, de összességében nem tudod megváltoztatni a világot. Vagy elfogadod, vagy felkötöd magad, más opció nincs.

2023. márc. 5. 21:43
 32/33 anonim ***** válasza:
Ez kicsit ilyen 22-es csapdája... nyilván nem mindenki csak 1 vagy 2 embert húz jobbra, hanem jó párat, aki adatlap alapján szimpatikus... na már, ha lett ebből, mondjuk egy viszonylag kicsi számot, 7-8 match, akkor is már van 8 potenciális randipartner, akik közül vkivel már lehet, hogy belekezdett egy beszélgetésbe... vagy akár 2-3 is. Na ilyenkor mit tegyen az ember lánya... ha a 4.-kel is belemegy a dumálásba, sőt esetleg mind a 4-gyel lerendez randit, akkor ribi. Ha nem, hanem csak 1-re, max. 2-re koncentrál, akkor suttyó, aki a többit válaszra sem méltatja. Ha meg megírja, hogy bocsi, már elkezdtem vkivel beszélni, akkor debil, "mer' a Tinderen mindenki több emberrel beszél, milyen kis hülye vagy, hogy ezért nem akarsz velem dumálni", vagy felszínes p...a, aki biztos a legizmosabbnak vagy a legpénzesebbnek válaszolt. És akkor ezeket a számokat meg lehet szorozni akkor, ha egy kifejezetten jó csajról beszélünk. Néha egyszerűen nincs idő, és az is baj, ha válaszolsz, az is ha nem; bármit válaszolsz, abba bele lehet kötni. Ha meg emiatt vki nagyon válogat és hetente csak egy pasit húz jobbra, hogy kizárja azt, hogy több emberrel dumáljon egyszerre, akkor válogatós felszínes p...a.
2023. márc. 6. 18:19
 33/33 anonim ***** válasza:
Azért nem írnak vissza én szerintem mert lehet más még jobban bejön nekik mint te. Én is hasonló véleménnyel vagyok a társkereső oldalakat használva, engem is baromian idegesít hogy van match de válasz már nincsen miután írok a nőknek. Az meg hogy vadidegenek vagyunk egymással tudtommal a társkereső oldalak azért jöttek létre hogy vadidegen emberek összeismerkedjenek egymással amiből utána randi lesz ami tényleg eldönti hogy passzolnak-e egymással, de ehelyett ghostingolás, Instagram oldal promóciózás és onyfans oldal eladás/promóció megy. Sajnos rosszul használjuk az internetet és sajna ebbe a társkereső oldalak is beletartoznak, nem rendeltetésszerűen használjuk a társkeresőket nem arra amire kéne.
2023. márc. 12. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!