Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen nagy többségében csak egyetemista/frissen végzett nők vannak. Miért?
Miért van az hogy nagy többségében, olyan lányok vannak fenn a tinderen akik:
egyetemista/frissen végzett.
Tökéletesen beállított képeken, szépen kisminkelve van.
Legalább egy nyaralásod képe van. Általában valami jó drága, és jó messzi helyen.
1.: SOK ilyen profil kamu.
2.: SOK diplomás csaj nem talál pasit az életben...mármint...tudod, a valódi világban. Mert a Béla alacsony, csak 178 cm. Tomika cuki, de csóró. Dr. Zsoltinak ráülnék a szájára, mert irtó jó pasi, de özvegy és gyereke van. Péter kövér, 95 kg.. Andis mamahoteles. Ferenc mindenben jó lenne, de vadászik. Gábor már öregecske, 35 éves! ...
Kétféle nő van:
1. Aki talál pasit egyetem alatt.
2. Aki nem talál, mert az egyetem alatt Chaddel szexelt, így ez az új minimum elvárása.
Az utóbbi egyetem után felmegy Tinderre, ahol pár hónap alatt megtalálja a simpelő hosszú távú kapcsolatot ajánló 190cm Chadet. A többi férfi meg nő nélkül marad, mivel brutális férfitöbblet van.
Most jött ki egy új tanulmány amerikában (nem tudom linkelni, incel videóban láttam), amiből az derül ki, hogy a 20 és 30 közötti férfiak 2/3 -a szingli, viszont a nőknek csak 1/3 -a az. Hogy jön ki a matek? Úgy, hogy férfitöbblet van.
Ez megmagyarázza az oldschool blackpiller incelek tapasztalatait is a nőkkel. A nők maradék 1/3 -a hosszú távú párkapcsolat helyett kiválasztja egyéjszakásra a férfiak felső 1% -át. Mivel egyéjszakás kalandnál a többi szempont nem nagyon számít, ez csak kinézet alapján történik.
Ugyanakkor azoknak a kommentelőknek is igazuk van, akik arról beszélnek, hogy nézzem meg, milyen csúnya férfiak mászkálnak nővel odakinn. Ők azok a férfiak, akik egyetem alatt sikeresen behúztak egy kevésbé válogatós nőt.
3: A pénznek viszont nincs értéke ebből a szempontból. Vannak nők, akik hosszú távút keresnek átlagos férfival és ezt meg is találják még az egyetem alatt (2022 -ben végignéztem egy ilyet). Akinek ez nem felel meg, azok a felső 10es pasira hajtanak, de kinézetben és egyetem után meg is találják Tinderen.
A húszonéves kor második felében azok a nők maradnak, akik nem akarnak párkapcsolatot, hanem egyéjszakázni akarnak a legjobb pasival. Nekik még annyira sem számít a pénz, mint az első két kategóriának és hosszú távon se elérhetőek (illetve max 30 fölött talán).
"A pénznek viszont nincs értéke ebből a szempontból.":
Mondom ezt úgy, hogy budapesti értelmiségi körökben mozgok, tehát lehet, hogy vidéken számít a pénz...bár ott meg nem lehet pénzt keresni.
7: Komolyan?
"SOK ilyen profil kamu.": A kamuprofilok nem ilyenek. Általában harmadik világbeli, viszont top10 modell nőket töltenek fel töltenek fel.
"Mert a Béla alacsony, csak 178 cm.": Ezt jól mondta az első. Tinderen a 183cm minimum.
"Tomika cuki, de csóró.": A pénz Budapesten nem számít, vidéken meg max a maffiózás van, amihez Chadnek kell lenni alapból még Budapesten is.
"Dr. Zsoltinak ráülnék a szájára, mert irtó jó pasi, de özvegy és gyereke van.":
A férfi szájára ülnek rá. Ez baromság.
"Péter kövér, 95 kg.. Andis mamahoteles": Nem azért nem kell, mert mamahotels és kövér. Azért mamahoteles és kövér, mert nem kellett senkinek korábban.
"Ferenc mindenben jó lenne, de vadászik.":
Azt csak gondolja, hogy ő most vadászik. Egyébként max a 90kg -s Julcsi matchel vele, egyébként egy lúzer incel.
"Gábor már öregecske, 35 éves!": Gábor csak 30 éves. Simán hazudhatná magát 25 évesnek is, azonban kopaszodik, mint a rohadtélet. Így kortól függetlenül kiesett a modern nőnek.
Minden válasz hülyeség :D
Egyrészt a nők nagyobb arányban végeznek egyetemet, mint a férfiak. Másrészt sok olyan szak van, ahol zömmel nők vannak, pl nálunk a nyelvi szakon mindenki csaj vagy meleg srác volt. Ezért maradt a tinder.
9. Ez is hülyeség! Be ne kamuzd már, hogy egy egyetemista csaj, 0-24-ben a campuson él!
Nem utaztok tömegközlekedésen? Nem jársz bulizni? Nem sportolsz? Nem mész ABC-be? Nem sétálsz utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!