Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen nagy többségében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen nagy többségében csak egyetemista/frissen végzett nők vannak. Miért?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy nagy többségében, olyan lányok vannak fenn a tinderen akik:

egyetemista/frissen végzett.

Tökéletesen beállított képeken, szépen kisminkelve van.

Legalább egy nyaralásod képe van. Általában valami jó drága, és jó messzi helyen.

#egyetemista #Tinder #Stock fotok #Sablon lányok
2023. márc. 10. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki talál társat az egyetemen.

Én pl most végzek,soha nem hívott el onnan senki,de nem is kezdeményeztek nálam.

Nagyon már igazából nem is ismerkedik senki élőben,marad a Tinder,a Badoo, aztán ott várja mindenki a csodát.

2023. márc. 11. 00:06
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

11.

"Nagyon már igazából nem is ismerkedik senki élőben,..." Érdekes, senkit nem ismerek, aki neten ismerkedne. Kivéve 1-2 srácot, akik dugós csajt szednek össze a Tinderen.

2023. márc. 11. 00:10
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
9: A bölcsész bulikat viszont már 2017 -ben is ellepték a férfiak (nemrég néztem az első kérdésemet a kategóriában)
2023. márc. 11. 00:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A pénz csak annak nem számít, akinek van...
2023. márc. 11. 00:34
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

Járok mindenhova, mégsem szólított le kb senki. Ismerősökkel, amikor mentem elmondtak, hogy a pasik nem mernek be próbálkozni a dekoratív kulsom miatt, mert vagy feltételezik, hogy foglalt vagyok vagy azt gondoljak, hozzájuk képest túl jól nezek ki.

Boltban senki nem ismerkedik, egyszer nem hallottam ilyen sztorit. De tinderen megtaláltam a paromat, most vettünk közösen lakást, úgyhogy köszönöm, hogy aggodsz értem, de azt hiszem, megleszek ☺️

24N

2023. márc. 11. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!