Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen nagy többségében csak egyetemista/frissen végzett nők vannak. Miért?
Miért van az hogy nagy többségében, olyan lányok vannak fenn a tinderen akik:
egyetemista/frissen végzett.
Tökéletesen beállított képeken, szépen kisminkelve van.
Legalább egy nyaralásod képe van. Általában valami jó drága, és jó messzi helyen.
Nem mindenki talál társat az egyetemen.
Én pl most végzek,soha nem hívott el onnan senki,de nem is kezdeményeztek nálam.
Nagyon már igazából nem is ismerkedik senki élőben,marad a Tinder,a Badoo, aztán ott várja mindenki a csodát.
11.
"Nagyon már igazából nem is ismerkedik senki élőben,..." Érdekes, senkit nem ismerek, aki neten ismerkedne. Kivéve 1-2 srácot, akik dugós csajt szednek össze a Tinderen.
Járok mindenhova, mégsem szólított le kb senki. Ismerősökkel, amikor mentem elmondtak, hogy a pasik nem mernek be próbálkozni a dekoratív kulsom miatt, mert vagy feltételezik, hogy foglalt vagyok vagy azt gondoljak, hozzájuk képest túl jól nezek ki.
Boltban senki nem ismerkedik, egyszer nem hallottam ilyen sztorit. De tinderen megtaláltam a paromat, most vettünk közösen lakást, úgyhogy köszönöm, hogy aggodsz értem, de azt hiszem, megleszek ☺️
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!