Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz találni Debreceni Egyetemistákat társkeresőn?
Sziasztok!
Kb.2 hónapja töltöttem le a Facebook társkeresőt és Badoot. (Tinderem nincs,nem sok jót hallottam róla)
Ezeken az oldalakon beállítom hogy Egyetemistákkal szeretnék ismerkedni, és alig dob fel valakit, ezek szerint alig van szingli egyetemista?😂
Nem mondanám magam csúnya lánynak, igényes, szép fotóim vannak fent. Maximum az lehet “kizáró ok” hogy magas vagyok, 175cm, bár szerintem ez már manapság átlagos.Nyilván van egy réteg aki ír, jelölget Facebookon, viszont én velük nem szeretnék ismerkedni mert úgy gondolom nem egy értékrenddel rendelkezünk. Ezért is beszélgetnék inkább Egyetemistákkal, vagy már Egyetemet végzett srácokkal.
Most lehet itt jönni azzal, hogy miért nem Egyetemen ismerkedsz stb.?
Én egy elég nyitott személyiségű lány vagyok, de így is nehéz. Nagyon sok barátom van egyetemen akikre barátként tekintek tehát semmi több.Egész nap a szaktársaimmal vagyok órákon, bulikban pedig nem szeretek srácokkal kavarni mert ott nem komoly kapcsolatra mennek ők, másnap már azt sem tudják ki vagy..😄
Vagy ezen felül szívesen olvasok történeteket ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal Debrecenbe,
Köszi előre is a tippeket:
Egy 20 éves lány
2. Hidd el, lenne a neten is megfelelő, csak ugye:
- Béla alacsony, csak 178 cm.
- Gézu dagadt, 93 kg.
- Tomi nem diplomás.
- Antika barna hajú.
- Zolinak nincs kocsija.
- Karcsi elvált.
- Robi csóró.
- ...
Neten minden korosztálynak nehéz, illetve nem is túl hatékony. Pláne, hogy nem mindenki írja ki bioba - mert sokan nem akarják, hogy végzettségük alapján szűrjön a másik fél.
9 éve diplomáztam Debrecenben. Már előtte 4 évvel is nagyon sok lehetőség volt ismerkedésre. Érdemes bulikba menni, de nem kavarni - beszélgetni kell, ha párt szeretnél találni. Ott vannak Pub-ok, kultúrált kocsmák az egyetemek közelében, azok is egyetemistákkal van tele.
Ha nem vagy válogatós akkor eddzőtermek, sportpályák, Debreceni Nagyerdő stb. Debrecen egyetemváros :)
Tinder tobb embernek szokott lenni mint a facebook tarskeresoje vagy badoo. Nem vagyok debreceni, de a hobbidhoz kapcsolodoan, egyetemen szorgalmi idoszakban. Beulos helyek, ahol sok egyetemista van, egyetem rendezvenyei (biztos van).
Es mint egyetemista en is egyetemistaval ismerkedek szivesen vagy esetleg friss palyakezdovel. A kozepiskolas korosztaly nekem tul fiatal es eretlen. Akik mar jo ideje nem egyetemistak szinten nem az en korosztalyom, zavarna az anyagi kulonbseg es az hogy en joval hatrebb tartok mint a masik fel. Aki nem egyetemista de korosztalyom lehet eselye. De a kornyezetemben sok olyan part lattam, ahol az egyik fel tanul csak. A masik nem erti meg hogy nem er ra barmikor, tanulni kell a zh-kra es vizsgakra. Mas az idobeosztas, ha dolgozik azert, ha nem akkor azert. Nem feltetlen erti meg az egyetemmel kapcsolatos problemaimat, nem ugyanazokat eljuk at es nekem olyan az egyetem mint egy hullamvasut, neha fent neha lent, neha a ketto kozott valahol. Ezt leginkabb csak egy egyetemista vagy friss palyakezdo erzi at. Ez csak az en tapasztalatom es amit lattam a baratnoknel. Nem mondom hogy massal nem lehetne kapcsolat, de ez a legkezenfekvobb, azonos anyagi helyzet, azonos elcseszett idobeosztas, hasonlo problemak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!