Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves egyetemista lány vagyok, életvidám, nyitott, nem is nézek ki rosszul, és még nem volt hosszú távú kapcsolatom. Egyszerűen nem találok olyan srácot, aki tetszik és én is bejövök neki. Szerintetek mit csinálok rosszul?
Lehet, hogy mégis rosszul nézel ki, vagy szimplán irritáló vagy...
Bulizni jársz?
Az elvárásaid sosem "túl nagyok", ha párkapcsolatról van szó. Amiatt ne érezd magad hibásnak. Végül is csak egy életet kell majd vele leélned (jó esetben), de ha nem akkor is egy 10 éves házasságot, vagy egy pár éves járást a másik féllel.
Inkább szerintem várj többet, csináld az egyetemet jól, meg űzd a hobbid, járj társaságba, aztán majd felfigyel rád valaki.
Ennek számos oka lehet, így ennyiből nehéz megmondani.
Jó lenne tudni, miért értek véget az eddigi kapcsolataid.
A nagyszámok törvénye. Minél több emberrel ismerkedsz annál nagyobb az esély, hogy ez a személy is köztük van. Eljárni többet bulizni, egyetemi programok, esetleg fel a városba barátokkal-barátnőkkel. Nem biztos, hogy az elvárásaid túl nagyok, de persze ez is benne lehet a pakliban, próbálj meg nem teljesen ragaszkodni az előre általad legyártott ideálhoz, aztán majd meglátod az események alakulását.
Illetve kitartás az nagyon fontos, nem szabad egyből feladni és elkeseredni. Hajrá
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!