Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyetemen párkapcsolatot kialakítani, ha nem áll hozzád közel a "bulizós kultúra"?
Figyelt kérdés
Ha igen, mégis hogy?2022. szept. 8. 11:51
1/25 anonim válasza:
Órák előtt-alatt-után, szünetekben azért lehet beszélgetni, ismerkedni a másikkal. Illetve nem csak bulizós programok vannak.
2/25 anonim válasza:
Igen, jo kinezettel barhol barmikor. Amugy meg sehogy.
3/25 anonim válasza:
Sehol nem kell igazolni felvételikor, hogy hány bulin vettél részt az elmúlt 4 évben. ;-)
4/25 A kérdező kommentje:
2-es, ja, akkor a kérdés felesleges...
2022. szept. 8. 12:08
5/25 anonim válasza:
Mire szamitottal amugy? Meg sose probalkoztal noknel? Ha ronda vagy, akkor noket felejtsd el. Ez igy mukodik.
6/25 A kérdező kommentje:
Még sosem próbálkoztam, ebben igazad van.
2022. szept. 8. 12:28
7/25 anonim válasza:
Sejtettem kulonben tudnad magadtol is. Ezt mindenkinek a sajat boren kell megtapasztalni mennyire durvak a nok, addig ugyis azt hiszed van remeny. Foleg mert nok telehazudjak a vilagot mindennel aztan meg pont az ellenkezojet csinaljak... Dobd fel magad Tinderre aztan ha van talalatod ott (igazi, nem azsiai kamu profil "nokkel"), akkor nem vagy ronda, ha nincs akkor meg olvass a sorok kozott... Nekem se volt egy matchem se, mert ronda vagyok, extrem jokepu haverjaim meg atmentek mar a fel interneten...
8/25 anonim válasza:
Annyit azert helyesbitenek, hogy termeszetesen ronda nod lehet neked is. Normalis ember ronda nokkel nem all le, de az teny, hogy sok a balfasz gyoker, aki igen.
9/25 A kérdező kommentje:
Középiskolában a rondának tartott osztálytársaim is kiröhögtek amikor valaki azt javasolta nekik, hogy velem kellene összejönniük...
2022. szept. 8. 12:57
10/25 anonim válasza:
Ronda nod akkor is lehet, nekem is lehetett volna mar par, pedig nagyon ronda vagyok. Penzben is mernek veled fogadni.
Amugy meg legyen az elkovetkezendo 5-10 ev kuldetese, hogy sok penzt keress (ha 10 millio mar eleg), akkor barmilyen not megkaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!