Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képmutatás, ha valaki ellenzi, lenézi, megveti a vallást, de közben vallási esküvője van?
Mi a véleményetek arról a párról, amelyik kategorikusan vallásellenes, ellenzi a vallást, akár meg is vetik, viszont szeretnének vallási esküvőt, mert úgy gondolják, hogy az szép, romantikus és "jár nekik ez a stílus"?
Esetleg vannak itt is ilyen párok? Nem tartjátok képmutatásnak, hazugságnak az egészet?
#4.
Miért lenne szokás? Még csak azzal sem lehetne érvelni, hogy bármivel is kevesebb joguk lenne, ha nem tennék. Az én szüleim vallásosak, engem is annak neveltek, mégsem házasodtak össze templomban, mert messze laktak egymástól és nem tudtak volna együtt felkészítőre járni.
Számomra elég furcsa, hogy valakinek hazugságra épül az esküvője, ami már eleve egy nem jó kezdet...
"Miért lenne szokás?"
Erre nem tudok neked válaszolni, de attól még így van.
#6.
Sajnállak, hogy még a saját esküvőd sem olyan, mint amilyet te akarsz. Hányingerkeltő szerintem is, ha hazugsággal indul egy házasság. Undorító képmutatás, hogy valaki pusztán a képek miatt hazudozik, ezzel mások világnézetét és megalázva. Egyébként szerintem is képmutatás. Természetesen nem baj, ha nem baj, ha úgy házasodik valaki templomban, hogy nem jár minden héten templomba (természetesen az a legjobb), senki se tökéletes, de azért a hit ott legalább megvan, ellentétben az ilyen esetekkel, ami egy hazudozó, képmutató eset, ami már a vallás és a szertartás, esemény lényegével is élesen szembe megy.
#7.
Nincs így. Sokan csak polgári esküvőn vesznek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!