Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem álszentek azok a férfiak, akik olyan nővel szexelnek, akit lenéznek? Mivel jobbak akkor ők?
Inkább olyan, mint amikor szídod a szakácsot, de azért a kukából szeded ki a maradékát, mert jobb nem jut, ehető ételre meg nem telik.
Ezek azok a pasik, akik az általuk lenézett nőktől is csak úgy jutnak szexhez, ha hazudnak. Akik nekik bejönnek, az hozzájuk képest egy másik faj.
Én szimplán nem nézek le senkit. A szexet meg megszoktam venni, mert nekem tényleg csak az kell. Finom 20 éves hamvas bőr. Azok a testek. :)
A családosdis nőket meg mind udvariasan elküldtem. Meg bocsánat de nekem egy 30 éves az nagyon öreg.
Na lehet köpködni hogy ki az álszent.
"Ezek azok a pasik, akik az általuk lenézett nőktől is csak úgy jutnak szexhez, ha hazudnak. Akik nekik bejönnek, az hozzájuk képest egy másik faj."
Ezek azok a [nők], akik az általuk lenézett [férfiakkal] is csak úgy [tudnak házasodni], ha hazudnak. Akik nekik bejönnek, az hozzájuk képest egy másik faj.
Ez oda-vissza így működik, ugyebár.
"mintha szidnám a szakácsot, de azért zabálnám a főztjét"
Én a Mekit egy ócska helynek tartom nem is teszem be oda a bokámat.
"olyan nővel szexelnek, akit lenéznek"
Nem szeretem a dagadt nőket soha nem is voltam olyannal.
Még valami ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!