Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen álszentek itt (is) az emberek? Azt vettem
észre, hogy a legtöbben nem merik vagy nem akarják
beismerni, hogy igenis a külső a legfontosabb. Miért van
ez?
Neked ez a legfontosabb, másnak más. Én nem tagadom a külső fontosságát, sőt, szerintem is elengedhetetlen a vonzalomhoz, de ez csak a vonzalom. Tartós kapcsolatban gondolkodva a vonzalom csak egy szempont a sok közül, és nem nevezném éppenséggel a LEGfontosabbnak. Anélkül persze értelmetlen lenne bármibe is belekezdeni, de azt biztos nem ez a szempont határozza meg, hogy a kapcsolat mennyire lesz sikeres vagy tartós, mennyire lesz értelme tervezni a másikkal így.
2020. júl. 1. 16:09
2/9 A kérdező kommentje:
Hát... annyiban fontos, hogy ha külsőleg nem tartod vonzónak akkor belekezdeni sincs értelme. Te is ezt mondtad. Szóval k*rvára fontos.
fiú vagy lány vagy?
mert ,ha pasi akkor nem fontos túlzottan a külsőd,egyéb értékek miatt fogod meg a nőt.
Ha nő vagyok akkor igen iszonyatosan fontos,hogy szép legyél,ha meg nem vagy az akkor plasztika vagy extrém önfejlesztés,jól fizető állás,extrém kedvesség ,extrém igényesség és talán szerncsésen találasz egy pasit.
2020. júl. 1. 16:13
Mert attól, hogy neked a külső a legdontosabb, másnak még nem biztos...
Nekem pl. marhára nem elég, hogy valaki jól nézzen ki. Inkább kevésbé tökéletes (de nyilván a saját izlesem szerint megfelelő) külső, de a belső tekintetében nem adom lejjebb az igényeim. És nekem nagyon nem elég annyi, hogy "el lehet vele beszélgetni". Kb. bárkivel el tudok dumálni, de ez egy kapcsolatban édes kevés.
És marhára kíváncsi lennék, hogy eddig hány kapcsolatod volt és melyik meddig tartott.
2020. júl. 1. 16:36
5/9 A kérdező kommentje:
Neked is az a legfontosabb, csak nem vagy őszinte. :)
De nem ez a LEGfontosabb, csak ez IS fontos. Ugyanúgy nem kezdek kapcsolatba olyannal, aki egész nap a tökeit vakarássza az anyja pincéjében 40 évesen és nincs egy épkézláb célja a jövőjére vonatkozóan vagy ha nem tud helyesen írni mondjuk, vagy csak simán buta, nézhet ki akármilyen dögösen. Bármelyikükkel el lehet beszélgetni, legalábbis nekem nem esik nehezemre bárkivel megtalálni a közös hangot, ez nem egy túl jó szűrő (nálam), egy kapcsolathoz ez mégis kevés. Erre mondom, hogy a vonzalom csak egy a sok szempont közül, amit mérlegel az ember, és igen, ott van a fontossági listán, de nem lehet azt mondani, hogy az a létező legfontosabb az összes közül. Ezt viszont senki sem tagadja szerintem, szóval nem igazán tudom, mibe akarsz mindenáron belekötni.
2020. júl. 1. 16:45
Szerintem senki nem állítja, hogy egyáltalán nem fontos, nyilván kell, hogy vonzódj a párodhoz. Fontos, de NEM a legfontosabb. Vagy neked mindegy talán, mert ha mindegy akkor miért azon sírsz, hogy SZÉP lány nem jut, miért nem jó akárki? Ennyit erről. Azt is szeretitek elfelejteni, hogy nem mindenkinek tetszik ugyanaz és nem, a nők nem egy homogén massza ahol a 80%-nak ugyanaz a pár % tetszik. Viszont amíg ezt buta vagy felfogni, addig mit akarsz te egy másik embertől?
2020. júl. 1. 17:25
Fontos, de messze nem amiatt esik ki nálam a legtöbb ember... A többség úgy jó ahogy van, csak belsőre ne rohadna
2020. júl. 1. 18:05
Tudod, kérdező, erre van a mondás, hogy "A külső megfog, a belső megtart." Azaz igen, van lényege a külsőnek, hiszen jó eséllyel elsőre csak ezt látod a másikból és a személyisége csak utána kerül elő. De azt állítani, hogy az a legfontosabb bődületes ostobaságnak hangzik. Mihez kezdesz egy kirakati díszlettel, ami nem jó semmire?
Szerintem ezzel meg is válaszoltam, hogy igenis fontosak a belső értékek, hogyha két ember kapcsolatban kíván maradni.
2020. júl. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések: