Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom, hogy nem a külső a legfontosabb szempont, vagy, hogy a jó külső nem elég, akkor miért feltételezik rengetegen azt, hogy bármilyen ocsmány pasival összeállnék?
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 22:09
2/8 anonim válasza:
En se ertem. Vagy azt hiszik, ocsmany vagyok, vagy azt hogy valami fogyatekos..
De enelkul is sok barmilyen ocsmany pasi probalkozik be noknel...
3/8 anonim válasza:
Azt hogy nektek az ocsmány 10/7,8-nál kezdődik.
4/8 A kérdező kommentje:
Ott kezdődik az ocsmány, ahol kedvem tartja.
2016. nov. 16. 22:55
5/8 anonim válasza:
Én nem gondolom, viszont eddig csak irreális helyzetben hallottam ezt a szöveget. Valóban jól hangzik, ha az ember azt mondja, hogy nem a külső a legfontosabb, mert nem tűnik felszínesnek. A valóságban viszont, már boldog-boldogtalan ezt a szöveget szajkózza, miközben sorban csak előnyös külsejű emberke jöhet náluk szóba. Nem kicsit előnyös, hanem nagyon.
Akiknél láttam, hogy azt feltételezték, hogy valóban olyanok, amilyennek mondják magukat, az átlagos emberek sem jöhettek szóba. Akik egyáltalán nem voltak ocsmányak.
6/8 Nem mondod :D válasza:
Például nálam a külső annyiban számít, hogy legyen ápolt az illető. És ezzel kész. S akkor mi van? :))) Most én vagyok a hülye? Nekem fontosabb az, hogy tudjon mondani 2 értelmes mondatot, mint az, hogy csupa izom legyen...Ha meg már izom kell, ahhoz jó torna a szex is, és abban soha nincs hiány :D
7/8 anonim válasza:
Volt pasi, akit az agya miatt tartottam szexinek. Kozben..jo nem volt csunya ...de nem az esetem. Atlagos. Szoval ra se kellett volna neznem. Volt mas, akivel meg elso talalkozaskoe vobralt minden...pedig nem volt csucspasi. Csak uncsinak tartottam, hogy nem egy szexualis vadallat, es..nem lett semmi. Mai agyammal lenne.
8/8 anonim válasza:
Mert az ilyen emberek szélsőségekben gondolkodnak. Számukra minden fekete vagy fehér, jó vagy rossz, szép vagy csúnya. Nem látják, sok esetben nem is akarják látni milyen széles a skála, és hogy nem csak két végletből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!