Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért álszenteskednek itt, hogy nem számít/ne
számítson a külső?
1/21 A kérdező kommentje:
Nem csak a nők hirdetik ezt az "igét".
Jól látod. Mindenkinek számít. Csak manapság sokan elvárják hogy az ellenkezőjét állítsd.
2016. márc. 19. 10:06
a nők mondják mindig hogy jaj nekem nem számít a külső elég ha 1 férfi kedves meg romantikus ! én nem mondom hogy nem számít a külső igen is számít
2016. márc. 19. 10:10
Számít nekem is olyan téren,hogy tudjak vonzódni a páromhoz.Az nem volt nálam kikötve,hogy pontosítva milyen legyen a külseje.
Párkapcsolaton kívül meg semennyire nem számít,nem külső alapján ítélem meg az embereket.
2016. márc. 19. 10:20
A külső nagyon sokat számít. Talán még a pénznél is nagyobb valós vonzalmat tud gerjeszteni. Ha nem nézel ki jól, akkor csak nagyon sok pénzzel tudod kompenzálni, abból gondolom.
2016. márc. 19. 10:24
Hát igen ez a baj...hogy a hozéééármándóóócska meg társainak számít leginkább, de ők le k.váznak egy csajt ha nekik is számít..:) görbetükör. Az átlagos csaj mibe hogy nekik sem kell?? de ők itt vonyítanak naphosszat hogy minden nő egy hazug ribizli. Som ember nem képes belőni a szintjét.
2016. márc. 19. 10:30
Hozéééármándóócska privát üzenete: kuss r.ibanc :D
Hát nem is értem miért nem kapósak ezek a remek fiatalemberek :D Komolyan lenne maunika sóóó küldenélek titeket egytől egyig oda...értelmi szint valahol arra lehet. Vagy lejjebb :D
2016. márc. 19. 10:37
#9 Ha már értelmi szintről beszélünk, ugye azzal tisztában vagy, hogy az egész rendezve volt szinte, nagy elenyésző kivétellel.
2016. márc. 19. 10:39
Hallottál már arról, hogy aki nem tudja tanítja?
Aki jól néz ki az mondja azt, hogy a külső nem számít.
Ugyanúgy, ahogy azok írják a gyereknevelésről szóló könyveket akiknek nincs gyerekük. Azok tanítanak PUA csajozást akik még szüzek. Az tartja a drog elleni előadásokat akik full drogosok (Csernus), és stb stb.
2016. márc. 19. 10:44
#10 A többi példa helyén való, de "Az tartja a drog elleni előadásokat akik full drogosok (Csernus), és stb stb." viszont teljesen jogos. Úgy nem tudsz a drog rejtelmeiről beszélni ha nem próbáltad soha...
2016. márc. 19. 10:46
Kapcsolódó kérdések: