Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja egy lány magáról azt, hogy csúnya, átlagos vagy szép?
Szerintem mindenkinek van egy saját véleménye magáról hiszen ha a tükörbe néz véleményezni tudja, hogy jobb vagy rosszabb mint a többi hasonló korú és nemű körülötte. Ezen sajnos változtat a társadalom elé állított szépség ideál és az is, hogy az adott személy milyen visszajelzéseket kap a környezetétől.
Persze ez csak a személyes véleményem de szerintem lehet alapja. (: 21/L
Általában amit a tükörben lát arról meg tudja mondani, és aki szép az általában tudja is azt magáról nyugi.
Plusz aki szép, annak több a rajongója, több bókot kap több szerencsétlen csorgatja rájuk a nyálát, szóval a külvilágtól is bazira sok megerősítés éri efelől.
Én onnan tudtam kislányként, hogy az összes fiú belém volt szerelmes.
Később sem változott sokat a dolog csak akkor már többet akartak. Most ha lemegyek egy miniruhában bulizni valahova alsó hangon 30an próbálnak meg megdugni. Gondolom szép vagyok :D
Én is a társadalmilag behatárolt szépségideálra, tapasztalatokra és a saját véleményre alapozva tartom magam olyannak, amilyennek, meg nagyban függ a pillanatnyi hangulatomtól is. :D
Engem gyerekkoromban sokat csúfoltak a külsőm miatt (kövér gyerek voltam szemüveggel), volt, hogy "fogadásból" járt velem valaki 13 éves koromban. Hát szépen be is magyaráztam magamnak, hogy csúnya vagyok :D.
Szerencsére így 20 évesen már nem gondolom magam olyan nagyon csúnyának, inkább csak átlagosnak, hiszen mennyi nálam csúnyább nőnek van már párkapcsolata. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!